1790 Margarethengasse Guesthouse – Sibiu

  • Destinatie: Sibiu
  • Informatii la: 0723266200

Pensiunea 1790 Margarethengasse Guesthouse – Sibiu se afla la 700 de metri de Turnul Sfatului si la mai putin de 1 km de Piata Albert Huet. Totodata  proprietatea este situata la 700 de metri de Piata Mare si Pasajul Scarilor, precum si la 7 km de Gradina Zoologica din Sibiu.

Casa a fost construita in 1901 si a fost proprietatea unei familii evreiesti. Strada in care a fost construita casa poarta numele de Margarethengasse inca din anul 1790, prin urmare de aici a venit denumirea pensiunii. Este o strada foarte linistita, departe de zgomotul orasului, dar foarte aproape de toate atractiile din Sibiu.

Descriere Pensiunea 1790 Margarethengasse Guesthouse – Sibiu:

Pensiunea pune la dispozitie WiFi gratuit, 1 lounge comun, gradina si biciclete gratuite. Pensiunea are o bucatarie comuna unde se poate servi micul dejun si exista si o zona de relaxare unde oaspetii pot socializa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu,  1 zona de luat masa si 1 baie privata. Pensiunea are intrari separate pentru toate camerele, ca sa pastreze intimitatea oaspetilor, iar in fiecare camera exista un dulap si fierbator. Totodata exista si un loc pentru depozit de bagaje.

Pensiunea are si o gradina, unde oaspetii isi pot petrece timpul  afara, relaxandu-se.

Punctele de atractie din apropierea pensiunii includ Podul Minciunilor, Muzeul de Istorie a Farmaciei si Marea Sinagoga din Sibiu.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 6 km de Pensiunea 1790 Margarethengasse Guesthouse.

Oaspetii apreciaza  la Pensiunea 1790 Margarethengasse Guesthouse conditiile de cazare, locatia centrala si gazdele primitoare.

Pensiunea 1790 Margarethengasse Guesthouse – Sibiu va este recomandata cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!