Bach Apartments – Sibiu

  • Destinatie: Sibiu
  • Informatii la: 0723266200

Feels like home!” este sloganul proprietarilor de la Bach Apartments – Sibiu. Bach Apartments se afla la doar 2 km de centrul orasului Sibiu, aproape de Muzeul Locomotivelor cu Aburi si Marea Sinagoga.

Bach Apartments pune la dispozitia oaspetilor sai  19 apartamente si 3 garsoniere confortabile, moderne si elegante cu design in stil minimalist.

Descriere Apartament Bach:

Apartamentul Bach este compus dintr-un living cu bucatarie open space, complet mobilata și utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider, dotat cu TV LCD Samsung, coltar extensibil cu masuta de cafea, masa de servit cu 4 scaune, bucatarie,  noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.

Patul matrimonial existent în dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180×200 cm, permite cazarea a 2 adulți + 1 copil ( intre 0-7 ani).

Apartamentul dispune de posibilitatea de a asigura si cazarea pentru inca 2 persoane adulte sau copii cu varste cuprinse intre 7-18 ani pe coltarul extensibil aflat in living, fapt ce presupune achitarea unei plati suplimentare. Toti copii cu varsta pana la 18 ani vor plati suplimentar pe noapte/ persoana daca folosesc paturi suplimentare (coltarul existent).

Descriere Garsoniera Bach:

Garsoniera Bach este compusa din bucatarie, complet mobilata si utilata cu plita, cuptor cu microunde, cafetiera, fierbator apa, frigider,  masa de servit cu 4 scaune si TV LCD , noptiere cu veioza, oglinda mare, dulap haine.
Baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, prosoape si halat de baie.

Patul matrimonial existent in dormitor, cu dimensiunile de aprox. 180×200 cm, permite cazarea a 2 adulți + 1 copil (intre 0-7 ani).

Acest tip de unitate de cazare este conceput și pentru persoanele cu handicap, accesul acestora la locuinta facandu-se usor, unitatea fiind dotata cu lift.

Turistii au  la dispozitie si numeroase facilitati  precum acces gratuit la parcare, seif in fiecare camera, acces la internet wireless, aer conditionat,  acces electronic cu cartela magnetica.

Oaspetii apreciaza  la Bach Apartments – Sibiu  conditiile deosebite de cazare, locatia centrala si personalul prietenos si amabil.

Bach Apartments – Sibiu  va este recomandata cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!