Blue Beach Studios 3*** – Mamaia

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Mamaia
  • Informatii la: 0723266200

Mamaia este cea mai mare și cunoscută stațiune a rivierei românești. Destinația preferată a turiștilor pe timp de vară, Mamaia a fost supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare.

Plaja Ammos Blue Beach este acoperită cu nisip fin, intrarea în apă se face lin, adăncimea mării crescând treptat pe o distanță destul de mare. Pentru siguranța și protecția dumneavoastră, pe plajă, sunt amenajate puncte de Salvamar și corturi de prim ajutor.

Plaja este publică și amenajată cu șezlonguri din lemn și saltele confortabile, umbrele din stuf cu umbră generoasă. La fiecare umbrelă este atașat un buton pentru apelarea ospătarului.

Turiștii cazați la Complexul Blue Beach Studios beneficiază de 20% discount față de prețul de listă, atât pe plajă, cât și la Restaurantul Ammos.

Rezervarea șezlongurilor se face exclusiv cu plata în avans pentru toată perioada sejurului, iar alegerea acestora se va face numai în funcție de alte rezervari și disponibilitatea de la acel moment, pe toată suprafața plajei, nefiind arondat un sector exclusiv pentru clienții cazați in hotel.

Complexul de apartamente Blue Beach 3*** este situat pe malul mării și se adreseaă in mod special cuplurilor sau famiilor cu copii, care doresc să petreacă la malul mării un sejur relaxant, liniștit și în deplină siguranță.

Hotelul Blue Beach este alcătuit din 2 vile cochete, cu 2 nivele, terasă, plajă, parcare, loc de joacă pentru copii și spațiu verde. În cadrul Complexului paza este asigurată non-stop, atât prin monitorizare video cât și prin pază umană.

Condiții de cazare

Apartamente ce dispun de:

*dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi separate(twin), TV LCD

*living cu canapea extensibilă(de 1 sau 2 persoane), masă, TV LCD

*bucătărie utilată cu plită electrică, hotă, spălător, veselă, tacâmuri, frigider

*baie cu cabină de duș / cadă

*aer condiționat

*internet wirleess & wired

Servicii și facilități hotel

Etajele 1 și 2 au dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi single, living cu canapea extensibilă pentru 2 adulți, balcon; ocuparea maxima fiind de 4 adulți. Se poate suplimenta cu un pat pliant la cerere.

La parter un dormitor cu un pat matrimonial, living cu canapea extensibilă pentru 1 adult sau 2 copii, acces terasă; ocuparea maximă fiind de 3 adulți, sau, 2 adulți și 2 copii. Nu se poate instala pat suplimentar.

Vilele dispun de recepție non-stop (vila C1), pază, parcare gratuită și wi-fi gratuit în camere și zonele publice (plajă/restaurant Ammos).

Observații

Cazarea  se face începând cu orele 16:00, iar eliberarea camerelor între 8:00 – 12:00.

Micul dejun se servește in salonul special amenajat, la parterul vilei C2.

Nu se acceptă animale de companie.

Hotelul Blue Beach Studios pune la dispoziția turiștior restaurantul „Ammos” („nisip” în limba greacă), acesta fiind intim și simplu, plăcut și mai presus de toate, prietenos. Prin conceptul „Taste Greece”, vă propune o călătorie prin bucătăria tradițională din Grecia, în timp ce asculți muzică grecească live, interpretată de Ammos Band. Restaurantul va întâmpină cu delicatese tradiționale grecești pe care nu le veți găsi în aglomeratele zone turistice din Grecia, ci numai în satele indepartate, romantice și pline de culoare.

Deja nu mai este un secret faptul că bucătăria cu specific grecesc oferă o gamă bogată de produse alimentare… Fructe si legume proaspete, ulei de măsline, cereale, pește, brânzeturi și iaurt, sunt ingredientele care au făcut din bucătăria grecească una din cele mai apreciate, dar și cele mai sănătoase din lume. Grecii au aromele lor preferate: oregano, mentă, usturoi, ceapă, mărar, foi de dafin. Alți asezonatori populari sunt busuiocul, cimbrul și feniculul. Multe dintre mâncărurile grecești folosesc mirodenii „dulci” în combinație cu carnea, tratând astfel o influență persană și arabă. Preferința grecilor spre o viață imbelșugată și dragostea pentru mâncăruri simple, bine condimentate, sunt reflectate de mosul de preparare a mâncărurilor. Savoarea lor deosebită este dată mai ales de bogăția și calitatea ingredintelor.

OBSERVAȚII

Turistii cazati la Blue Beach Studios beneficiaza de o reducere de 20% la restaurantul Ammos in baza unui card primit la sosire.

Programul de muzică live(grecească): Marți – Joi între orele 21:00 – 01:00, in weekend: Vineri – Duminică între orele 21:00 – 04:00, Luni – fără muzic live.

Cei care aleg Mamaia Nord, pentru petrecerea vacanței de vară, vor descoperi un loc plăcut, în care distracția și liniștea coabitează frumos.

Hotelul Blue Beach vă oferă premisele unei vacanțe de vis. Situat într-o zonă selectă a stațiunii și amplasat chiar pe malul mării, locația vă oferă acces rapid către principalele puncte de interes și distracție din Mamaia. Un univers al soarelui ce răsare din mare și al plimbărilor nocturne pe nisipul răcoros în lumina lunii, într-o stațiune cosmopolită și diversă în opțiuni, terase, cluburi de noapte, sporturi nautice, centre comerciale, spectacole, însă ferit de tumultul acestora.

Pentru ca si cei mici trebuie sa savureze din plin vacanța, Ammos Blue Beach pune la dispoziție un loc de joacă unde aceștia iși pot petrece timpul. Prezicăm faptul că locul de joacă nu dispune de supraveghere.

Când soarele apune in Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Cluburile din Mamaia, deschise Vineri și Sâmbătă, sunt pe gustul oricărui iubitor de distracții. Ritmurile alerte, ringurile de dans spațioase, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredintele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei întoarce!