BONONIA ESTATE WINERY & RESORT

  • Destinatie: Bulgaria
  • Informatii la: 0723266200

Bononia Estate Winery & Resort este un paradis al vinului ce vă va ajuta să vă relaxați, să vă răsfățați și să observați micile plăceri pe care vi le oferă viața. Vă va face să vă simțiți relaxați, mulțumiți și zâmbitori, grație unui vin bulgăresc bun, bineînțeles.

Bononia Estate Winery & Resort are 22 de camere de hotel, fiecare cu un caracter propriu și dotate cu materiale, complimente și servicii de cea mai înaltă clasă. Și ce terasă cu vedere oferă unele dintre ele!

Ce este un hotel fără partenerul său în viață – restaurantul? Restaurantul Bononia Estate este modern și confortabil, cu două terase cu vedere la grădină și la râu. Capacitatea totală este de 130 de locuri – 70 în interior și 60 în exterior.

Și ce este un vin bun fără compania unei mâncăruri bune? Meniul este pregătit cu atenție de către bucătarul executiv Filip Zahariev, bucătăria este de sezon și este realizată cu produse locale bulgare de cea mai bună calitate. În meniul barului veți putea găsi băuturi care se găsesc rar în țară și în străinătate. De asemenea, există și un bar de trabucuri.

Fiind tema mâncării și a vinului, veți putea alege și rezerva diferite pachete și excursii de degustare de vinuri, învățând despre diferitele soiuri, recolte și mărci de vinuri, care vor fi însoțite de plăci de lemn realizate cu artă, acoperite cu tot felul de mezze și frumuseți. Și nu uitați să semnați pe butoi dacă vă aflați în enotecă!

O piscină în aer liber și o zonă interioară cu o saună clasică, o baie de aburi și o saună cu plante, iar echipamentul este foarte modern și profesional și provine din Estonia. Să nu uităm de scaunele cu infraroșu și, bineînțeles, de masaje.

Nu am uitat de copii! Pe lângă spațiile de joacă interioare și exterioare, am pus la dispoziție și produse cosmetice pentru copii, cu accesorii suplimentare pentru copii și comoditate pentru mamă și tată. La zona de joacă din interior vor găsi jucării cusute manual, în plus, pentru liniștea părinților, vor exista camere de supraveghere din camerele de hotel.

Bononia Estate Winery & Resort dispune, de asemenea, de o sală de conferințe unică, cu o capacitate de 100 de locuri, cu o terasă imensă și o priveliște magnifică asupra Dunării și de o sală specială cu vase de vin din aur… Perfectă pentru diferite tipuri de evenimente care cu siguranță vor fi ținute minte în timp. Pe teritoriul nostru aveți posibilitatea de a alege din mai multe săli diferite din punct de vedere al interiorului și al volumului pentru evenimente precum nunți, team building-uri, întâlniri, prezentări, etc. – Conferința Dunărea, Restaurantul Bononia, Sala VIP Ister, Sala Gomotartsi.

Pachetul de Paște de 3 nopți:

  • Cameră dublă cu vedere la grădină – 1610 Euro
  • Cameră dublă cu terasă și vedere la râu – 1910 Euro
  • Atelier cu vedere la râu sau la grădină – 1910 Euro
  • Apartament VIP sau penthouse VIP – 3100 Euro
Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro