Boutique Hotel Club – Austria 5***** – Busteni

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Busteni
  • Informatii la: 0723266200

                Pericol de contaminare ? Exclus : sunteti singuri in vila !

Un mic dar extrem de cochet Boutique Hotel de 5 stele, situat chiar la marginea padurii, la cateva zeci de metri de albia paraului Zamora, intr-o zona retrasa si linistita, unde puteti avea o vila doar pentru dvs., in care sa va bucurati de conditii deosebite de confort si o intimitate cu totul aparte. Daca asta cautati, ati ajuns exact unde trebuie. Este genul „small luxury”, cu o personalitate proprie, cu atractivitate in randul persoanelor pretentioase, cu exigente deosebite sau al celor familiarizati cu atmosfera unica a unor locuri care reconstituie partial stilul aristocratic.

CLUB – AUSTRIA a dezvoltat un design interior foarte atent la detalii, care sa imbine armonios stilurile „clasic” si „modern”. Mobilierul din lemn masiv si materialele naturale folosite pentru decoratiunile interioare – cum ar fi piatra, pluta, lemnul, pielea, dar si covoarele din lana, personalizeaza fiecare incapere si confera fiecarei vile o atmosfera calda si primitoare.

Vila IRIS
Dispune de 2 apartamente cu cate 3 dormitoare fiecare, cate unul pe etaj, dar si de spatii generoase la parter, ce ofera facilitati suplimentare oaspetilor cazati in aceasta vila.Capacitate : pana la 12/16*persoane

Vila ELENA

Situata chiar la marginea padurii, are 200 m2, dispune de 3 dormitoare, bucatarie, sufragerie, birou, o superba gradina de iarna si se inchiriaza in totalitate, cu 2 sau 3 dormitoare.
Capacitate: pana la 6/8* persoane

Vila BRUNO
Cu cei 70 m2 ai sai, este adesea comparata cu casuta de turta dulce din poveste. Asezata chiar la marginea padurii, dispune de 1 dormitor si este ideala pentru iesirile in 2, dar si pentru familiile de pana la 4 persoane.

Unitate recomandata de Madagascar Travel si clientii agentie!