Cabana Schiorilor – Predeal

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Predeal
  • Informatii la: 0723266200

RELAXARE. DISTRACTIE. AVENTURA!

Fie ca preferati plimbarile si relaxarea in mijlocul naturii, fie va pasioneaza sporturile montane, fie sunteti intr-o calatorie de afaceri, CABANA SCHIORILOR este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

AMPLASARE

Unitatea de cazare are o pozitionare excelenta, fiind situat la baza partiei de schi Clabucet Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei. Ospitalitatea, grija si atentia pentru fiecare detaliu sunt elementele la care au tinut intotdeauna si care  readuc, an de an, oaspetii.

RESTAURANT

Cu o capacitate de 80 de locuri, restaurantul Cabana Schiorilor va asteapta sa va bucurati de bucate alese intr-o ambianta placuta, calda, primitoare. Eleganta detaliilor decorative, ospitalitatea gazdelor si maiestria bucatarilor fac din restaurantul Cabana Schiorilor locul ideal pentru o cina deosebita, intr-un cadru stilat si in acelasi timp, confortabil.

Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim turistilor care alge aceasta varianta de cazare.

Indiferent daca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica sau sarbatorirea unui eveniment important, restaurantul hotelului va asteapta cu un meniu pentru o dieta sanatoasa, prajituri fine sau cocktailuri exotice, ingrediente care cu siguranta va vor incalzi sufletul.

Aveti astfel posibilitatea sa organizati, cu ajutorul nostru, evenimente avantajoase si eficiente atat pentru compania dumneavoastra, cat si pentru angajatii si colaboratorii dumneavoastra, intr-un cadru natural superb si intr-o ambianta calda si primitoare.