CANCUN – MEXIC

De la 1100€/pers pentru 9 zile si 7 nopti

Tariful include:
Zbor Madrid – Cancun – Madrid
Transport Aeroport – Hotel – Aeroport
7 nopti cazare
Asigurare medicala de calatorie

 • Destinatie: Cancun - Mexic
 • Informatii la: 0723266200
 • Hotel Dreams Sands Cancun Resort & Spa 5*

  List Content goes here

 • Hotel Reflect Cancun Resort & Spa 5*

  List Content goes here

 • Hotel Paradisus Cancún 5*

  List Content goes here

 • Hotel Sunscape Star Cancun 4*

  List Content goes here

 • Hotel Grand Oasis Sens 4*

  List Content goes here

 • Hotel Royalton Suites Cancun Resort & Spa 5*

  List Content goes here

Plajele din Cancun

Playa Delfines

Una dintre cele mai mari plaje din Cancun, Playa Delfines are unele dintre cele mai strălucitoare si albastre plaje din oraș.

Playa North

Cu toate că nu se află în zona resorturilor din Cancun, North Beach este destul de aproape și suficient pentru a putea fi inclusa pe o lista restransa a celor mai bune plaje din acesta zona. Aici veți găsi mai multe baruri pe plajă, împreună cu cea mai bună apă din regiunea fara stanci si fara valuri, doar apa limpede, puțin adâncă. Este, de asemenea, una dintre singurele locuri unde poti vedea soarele apune peste ocean

Playa Forum

Situata în faimoasa zonă Punta Cancun, chiar în spatele clubului de noapte Coco Bongo, Playa Forum (de asemenea, cunoscuta sub numele de Playa Gaviota Azul) este cea mai populara plaja de acces public a orașului. Daca iti place o plaja cu o distracție și atmosfera socială, acesta este locul ideal, mai ales la sfârșit de săptămână.

Playa Chac Mool

Aceasta plaja este situată chiar lângă aglomerata plaja Playa Forum și are aceleași nisipuri albe, apa uimitoare și se afla intr-o locație centrală, dar ferită a mulțimi. În mod tipic Chac Mool este prima alegere a turistilor cazati la Hotel Zone.

Playa Tortugas

Una dintre singurele plaje din zona Hotel Zone fara aproape nici un val, Playa Tortugas este o alegere populara pentru familii și localnici. Această plajă are un restaurant pe malul oceanului, un port de agrement și un turn de bungee peste apă, dacă vă simțiți aventurosi.