Carnaval Madeira

 • Destinatie: Funchal – Gradinile Tropicale Monte – Turul de Vest al insulei: Porto Moniz si Camara de Lobos – Turul de Est al insulei: Pico de Arieiro si Santana – Jeep Safari
 • Informatii la: 0723266200

circuit : 16 februarie 2020 – 23 februarie 2020

16 Februarie : BUCURESTI – MUNCHEN – FUNCHAL

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la biroul de informatii la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA LH1657 cu destinatia Munchen, ce decoleaza la ora 06:00. Aterizare la Munchen la ora 07:05. La ora 08:35 decolare cu zborul LH2654 cu destinatia Funchal – Insula Madeira ! Sosire pe aeroportul international “Cristiano Ronaldo” la ora 12:00. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel pentru cazare. Timp liber la dispozitie in Funchal si plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

17 Februarie : FUNCHAL – CAPITALA MADEIREI

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde putem vedea produse traditionale, inclusiv cateva dintre florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ”pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde putem admira frumusetea broderiilor locale in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Turul se va incheia cu o degustare de vin de Madeira la una dintre cramele locale. Turul se termina cu o vizita la o crama unde veti degusta diferite tipuri din renumitul „vin de Madeira”. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

18 Februarie : MONTE & GRADINILE TROPICALE

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de ½ zi Monte si Gradinile Tropicale. Transfer de la hotel la punctul de imbarcare in telecabina care ne va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte, unde prima imagine pe care o vom vedea este cea a turnurilor gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII).     In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume.Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Funchal. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

19 Februarie : TURUL DE EST AL INSULEI: „PICO DE ARIEIRO & SANTANA”

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi Turul de Est al Insulei: Pico de Arieiro si Santana cu pranz inclus. Plecand din Funchal vom vizita pentru inceput Camacha – cel mai mare centru al industriei de rachita. Aici vom putea cumpara si vedea cum se fabrica produsele obisnuite din rachita: cosuri, tavi, scaune, dar si obiecte mai putin obisnuite. Excursia continua spre Pico de Arieiro, al doilea varf muntos ca inaltime din Madeira (1818m), unde veti fi fascinati de privelisti impresionante si apoi spre Ribeiro Frio unde vom vizita o pastravarie. Vizita continua cu partea de coasta Faial, dominata de magnificul afloriment de roci care se ridica impresionant din mare, numit “Penha de Aguia”. Ajungand la satul Santana vizitam casele traditionale cu acoperis de stuf dar si plantatiile de vita de vie de-a lungul drumului. Servim masa de pranz la restaurant local (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, ne intoarcem spre Funchal prin Portela Pass unde vom face un popas pentru a admira golfurile Penha D’Aguia si Porto da Cruz. Ultimul popas il facem in Machico, orasul in care Zarco, cel care a descoperit Madeira, a pus piciorul prima data. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

20 Februarie : TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie de 1 zi la Porto Moniz si Camara de Lobos cu  pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre  Porto Moniz – un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, unde vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servim masa de  pranz la restaurant local (meniu 3 feluri cu bauturi incluse).  Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere in Funchal. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

21 Februarie  FUNCHAL – JEEP SAFARI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Funchal sau optional puteti participa la activitate plina de adrenalina: Jeep Safari cu masini de teren Land Rover. Veti face o incursiune pe valea  Nun cu privelisti ce-ti taie rasuflarea urmand traseul: Camara de Lobos – Campanario – Lugar da Serra – Jardim da Serra – Boca da Corrida. Intoarcere in Funchal. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

22 Februarie : CARNAVALUL DIN MADEIRA – PARADA CARELOR ALEGORICE

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Funchal, animat pe perioada Carnavalului. Dupa amiaza participare impreuna cu insotitorul de grup la parada principala a Carnavalului – Parada Carelor Alegorice. Peste 1000 de participanti in costume magnifice si pline de culoare danseaza pe strazile din Funchal, creeand o atmosfera similara Carnavalului de la Rio. Parada este deschisa cu muzica iar bucuria si dansul celor costumati sunt contagioase, antrenand deopotriva la dans localnici si turisti. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.

23 Februarie FUNCHAL – MUNCHEN – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei LUFTHANSA LH2655 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 12:50 si aterizare in Munchen la ora 18:00. Imbarcare pe zborul LH1656 cu destinatia Bucuresti ce decoleaza la ora 22:15 si sosire la Bucuresti la ora 01:10 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarife : (calculate pentru un grup de 30 platitori)

 • 450 Euro adult cu loc in camera dubla
 • 420 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 379 Euro copil 2-11 ani cu doi adulti in camera
 • 580 Euro adult cu loc in camera single

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Funchal – Bucuresti, via Munchen, Compania Lufthansa
 • 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 23kg incluse
 • 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel Raga 4* sau similar Funchal
 • Transfer Aeroporturi – Hoteluri – Aeroporturi
 • Tur de oras in Funchal cu ghid local
 • Vizita la o fabrica de broderie traditionala
 • Vizita la o crama in Funchal cu degustare vin de Madeira
 • Participarea impreuna cu insotitorul de grup la principala parada a Carnavalului din Madeira
 • Parada Carelor Alegorice
 • Insotitor de grup

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Intrarile la obiectivele turistice din program
 • Supliment demipensiune: 155 Euro/adult si 78 Euro/copil (bauturile nu sunt incluse)
 • Supliment camera cu vedere la mare (la cerere): 60 Euro/persoana/pachet
 • Excursiile optionale, Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti