Casa Freya 4* – Busteni

Cazare recomandata de noi si de clientii nostri!
 • Destinatie: Busteni - Romania
 • Informatii la: 0723266200
 • Casa Freya 4*

  List Content goes here

Casa Freya este situat in statiunea montana pitoreasca Busteni, la doar 1 km de partia de schi Kalinderu si de telecabina care merge pana in varful Muntilor Bucegi.

Descriere Casa Freya 4*

Tarifele pornesc de la 250 lei/camera dubla standard/ noapte respectiv 180 lei/camera in regim single.

Camera dubla cu vedere la munte de la 280 lei/noapte si apartamentul cu vedere la munte 500 lei/noapte

Tarifele cuprind :  Cazare cu mic dejun inclus, TVA, Free parking ( supravegheat video 24/24 ore ) , Free Wi-Fi

Pentru grupuri si  sejururi mai lungi, tarifele se negociaza in functie de  numarul de persoane,  perioada ( sezon / extrasezon,  zile  lucratoare / weekend) si numarul zilelor de cazare si  serviciile solicitate.

Structura  pe tipuri de spatii de cazare  in Pensiunea Casa Freya **** – este urmatoarea:

–     6 duble standard ( paturi  twin )

–     4 duble standard  ( cu pat matrimonial )

–     3 duble cu vedere la munte ( cu pat matrimonial )

–     1 Apartament standard

–     1 Apartament cu vedere la munte

Nota : in Apartamentul cu vedere la munte – in camera de zi  –   exista o canapea extensibila,  ideala  pentru o familie cu 1 – 2 copii.

Apartamentul standard  este decomandat avand doua dormitoare cu pat matrimonial

   Facilitati copii:

 • Copiii cu varsta pana  la  6 ani –  beneficiaza  de gratuitate la cazare in camerele duble (fara pat suplimentar) si in apartamente ,
 • Pentru Copiii cu varsta cuprinsa  intre 6-14 ani, se taxeaza cu suma de 70 lei / noapte  si se asigura pat pliant si mic dejun

NOTA : Pentru grupurile ce doresc doar camere twin  va informam ca in camerele cu pat matrimonial  exista posibilitatea de a  pune doua pilote.  Situatie in care se agreeaza si se solicita paturi suplimentare – vila mai dispune de 6 paturi pliante si pot fi puse in sase dintre aceste camere,  cate un pat  suplimentar , iar in Apartamente  exista in sufragerie o  canapea extensibila ( in cel cu vedere la munte ) si un pat  dublu matrimonial in cel Standard,  asa incat  se poate ajunge la  o capacitate maxima de 40 de persoane .

Camerele cu paturi twin pot fi  transformate in camere cu  pat matrimonial ( la cerere) fara a avea nici un discomfort  ( folosind un  dispozitiv  care creeaza rigidizarea celor  doua paturi si o  continuitate a saltelei)

Bucataria restaurantului se bazeaza atat pe preparate autohtone  savuroase si  proaspete, cat si pe diverse dish-uri din  bucataria internatioanala, astfel incat sa vina in  intampinarea tuturor gusturilor.

Orice anulare / modificare  se poate face fara a fi taxata  ca  neprezentare  doar daca este anuntata cu minim 21 de  zile inainte de check-in.  In caz contrar avansul depus  ca garantie a rezervarii nu va fi returnat.

SERVICII SUPLIMENTARE  CONTRA- COST:

–    In incinta locatiei exista o mini-baza SPA  dotata cu un Jacuzzi profesional si o sauna finlandeza ( uscata) pentru care se taxeaza suplimentar 100 lei / 2 pers/ ora.

–     La cerere si de asemenea contra-cost se ofera servicii de masaj doar cu programare in prealabil

Unitatea poate furniza si servicii  de agrement  outdoor prin intermediul colaboratorilor montani  din zona , iar  in  imediata vecinatate exista un astfel de  loc amenajat:  Aventura Park  la Castel, sau colaboratori si in Sinaia pentru diverse activitati recreative (trasee turistice cu ghid  montan, inchirieri ATV , inchirieri de jeep-uri, trasee de  orientare  turistica , jocuri si activitati de agrement, tiroliane, catarari si  trageri cu arcul, paintball, s.a.  )

De altfel pozitia de exceptie in care  este amplasata locatia ofera o priveliste de neuitat  asupra intregului Masiv muntos de la Sinaia si pana la Azuga  !

Terasele amplasate pe fiecare nivel  al locatiei,  dar cu precadere cele de la nivelul 3 ( unde este amplasat  Apartamentul cu vedere la munte)  si etajul 4 sau  din Foisor, va vor oferi posibilitatea de a petrece momente de neuitat si a face  niste  fotografii  „de colectie” cu Muntele Caraiman!!!

PENTRU GRUPURILE ORGANIZATE CE-SI DORESC DESFASURAREA DE LUCRARI, SEMINARE , TEAM-BUILDING-URI  SAU DOAR IN SCOP DE RELAXARE UNITATEA OFERA SI URMATOARELE SERVICII:

SALA DE CONFERINTA  este dotata cu aparatura audio- video ( SMARTBOARD + laptop +  VIDEO –PROIECTOR +Ecran de proiectie  +  2  flipcharturi)

 • Capacitate 50-60  persoane
 • mobilier (masă şi scaune)
 • Internet wireless, lumină naturală;
 • sistem de videoproiecţie: ecran, laptop, videoproiector, indicator cu laser;
 • 2 flipchart , markere;
 • echipament audio-video, Smart Board;
 • spatiu adecvat pentru coffee break;
 • asigurare garderobă şi spaţiu amenajat pentru fumători (exterior).

SALA DE CONFERINTA

Sala de conferinta impreuna cu aparatura audio- video   +    flipchart – se ofera in regim de gratuitate doar daca sunt servite mesele in locatia restaurantului nostru .

Solicitati-ne oferta si vom construi personalizat functie de evenimentul ce doriti sa il organizati!

     IMPORTANT!    Casa Freya**** este o locatie de NEFUMATORI ,  nu  accepta animale de companie  si  nu permite consumul de  bauturi si produse alimentare in spatiile publice altele decat cele achizitionate  din unitate.

Ora check-in 16:00 si check-out 12:00.

Pentru rezervari contactati Agentia noastra la 0723.266.200 sau 07733.96.313 sau 0767.9000.52 sau pe email office@madagascartravel.ro