CRACIUN 2021 – PENSIUNEA COLTISORUL MEU DE RAI, Ocna Sugatag, Maramures

  • Destinatie: Romania - Maramures
  • Informatii la: 0723266200
Un altfel de Craciun intru-un „Coltisor de rai” – Casa Moldovan, o pensiune minunata in Maramures!

Va recomandam „Coltisorul meu de rai” unde puteti petrece alaturi de cei dragi Sarbatoarea CRACIUNULUI si nu numai. Pensiunea este amplasata intr-un loc de vis, despre care cei care ii calca pragul afirma, si pe buna dreptate, ca este un „adevarat rai pe pamant”. Situata în Ocna Sugatag la doar 15 km de partile de partia de schi de la Cavnic si aprox 20 km de Sighetu Marmației, Casa Moldovan este excelenta pentru un sejur de care va veti aminti cu placere, nu doar pentru frumusetea imprejurimilor, ci si pentru energia locului si serviciile pe care le ofera gazda Nicoleta.

Casa permite acomodarea a 6 adulti si 1 copil, fiind compusa dintr-un apartament cu 2 dormitoare, baie si bucatarie, perfecta pentru linistea si siguranta oaspetilor, si o camera dubla cu baie proprie ce permite intimitatea a 2 persoane. Curatenia desavarsita si ospitalitatea gazdelor fac din acest loc unul in care nu doar ca vrei sa revii, dar parca iti vine sa te muti de tot! Indiferent de anotimp zona Maramuresului merita si trebuie vizitata.

Daca aveti nevoie de informatii privind obiectivele de vizitat din zona suntem gata sa vi le oferim.

Perioada oricand in intervalul – 23-28.12.2021 – minim 3 nopti.
Tariful este de 660 lei/noapte pentru intreaga pensiune.

Madagascar Travel va recomanda cu caldura aceasta unitate de cazare!

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313 sau pe mail: office@madagascartravel.ro