Coltisorul meu de rai – Ocna Sugatag, Maramures

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Maramures
  • Informatii la: 0723266200

​Nu este o intamplare faptul ca voiajul de nunta am ales sa il facem in Maramures. Aceasta minunata parte a tarii pare rupta din alta poveste, din alta tara si oamenii parca desprinsi din carti colorate cu personaje din basme, pilde intelepte si cu oameni dintre cei mai frumosi de pe intreaga planeta!

Va prezentam „Coltisorul meu de rai” sau Casa Moldovan pentru ca poate simtiti si voi nevoia sa va desprindeti de cotidian si sa patrundeti intr-o altfel sau altfel de lume unde multi afirma ca este un „adevarat rai pe pamant”. Situata în Ocna Sugatag la doar 15 km de partile de partia de schi de la Cavnic si aprox 20km de Sighetu Marmației, Casa Moldovan este excelenta pentru un sejur de care va veti aminti cu placere, nu doar pentru frumusetea imprejurimilor, ci si pentru energia locului si serviciile pe care le ofera gazda voastra Nicoleta.

Casa permite acomodarea a 4 adulti si 1 copil fiind compusa dintr-un apartament cu 2 dormitoare, baie si bucatarie, perfecta pentru linistea si siguranta oaspetilor indiferent ca este pandemie sau nu. In caz ca totusi mai exista 2 rude ori prieteni ce isi doresc sa vi se alature mai exista o camera doar cu baie ce permite acomodarea a 2 persoane. Curatenia desavarsita si ospitalitatea gazdelor fac din acest loc unul in care nu doar ca vrei sa revii dar parca iti vine sa te muti de tot! Indiferent de anotimp zona Maramuresului merita si trebuie vizitata. Daca aveti nevoie de informatii privind obiectivele de vizitat din zona suntem gata sa vi le oferim.

Madagascar Travel va recomanda cu caldura aceasta unitate de cazare!