Casa Poveste – Campulung Moldovenesc

De la 270 lei camera dubla/ 2 adulti

VA RECOMANDAM ACEASTA UNITATE DE CAZARE!

  • Destinatie: Campulung Moldovenesc - Romania
  • Informatii la: 0723266200
  • Casa Poveste

    List Content goes here

Locatia ideala pentru urmatoarele atractii turistice:

  • Mănăstirea Moldovița(28km)
  • Manastirea Humor(34km)
  • Manastirea Voronet(29km)

Casa Poveste vă întâmpină cu bucate gătite proaspăt de gospodinele noastre utilizând produse provenite din gospodăria proprie și de la producătorii locali. Meniul este stabilit în fiecare zi, în funcție de produsele disponibile și sezon.

Gospodinele noastre vă așteaptă cu borș de sfeclă roșie, ciorbă câmpulungeană, hribi cu smântână și mămăliguță, tochitură cu mămăligă de barabule, balmuș cu lapte acru, plăcinte ‘poale-n brâu’, chiroște, cnedeli și multe alte bunătăți specifice zonei. Vă vom cinsti cu pelinaș, afinată și vin de casă după pofta inimii.

Seara, vă puteți retrage în zona de relaxare, șezând pe laiță citind o carte din biblioteca proprie, jucând cărți, table sau remi cu prietenii sau planificându-vă excursiile din ziua următoare în dulcea Bucovină. În orice moment al zilei o alternativă de relaxare poate fi sauna sau jacuzzi-ul.

Cazare

Pensiunea Muzeu “Casa Poveste” are o capacitate de cazare de 28 locuri, punându-vă la dispoziție 14 camere (cu pat matrimonial și cu paturi duble) în cele 4 case ale colecției:

Căsoaia (camere standard)

Casa Mică (camere standard)

Casa Lac (camere standard)

Casa Veche (camere superioare)

Dotări / facilități

Restaurant / lounge

Terasă și grădină

Foișor cu grătar și cuptor

Iaz cu pește