Pensiunea Steaua Dunarii

de la 145 lei / camera / noapte
  • Destinatie: Cazanele Dunarii - Eselnita
  • Informatii la: 0723266200

Pensiunea Steaua Dunarii, prima pensiune construita in zona Parcului Natural Portile de Fier, dispune de facilitati precum restaurant, sala de conferinta dotata cu flipchart, video proiector, ecran, terasa acoperita, parcare proprie (in limita disponibilitatii), mini-plaja cu sezlonguri, ponton pentru agrement nautic si pescuit, salupa de agrement, schi nautic & tubing si barca de croaziera cu motor pentru a te relaxa si a te bucura de privelistea ce te inconjoara impreuna cu cei apropiati.

Pensiunea pune la dispozitie camere single, duble, triple sau matrimoniale, toate fiind prevazute cu televizor, baie proprie cu dus si incalzire centralizata, dar si un apartament cu doua camere.

Aceasta este localizata intr-o zona linistita perfecta pentru a te relaxa, pe malul Dunarii, in zona Cazanelor, si la aproximativ 50 de kilometrii de Drobeta Turnu Severin.

La doar 30 de kilometrii se afla statiunea Baile Herculane, una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, unde puteti vizita Valea Cernei, cascada Vanturatoarea si Grota cu Aburi, trei atractii turistice ce merita vazute!