CLOASTERF HAUS – OFERTA PASTE

  • Destinatie: Sat Cloasterf 84, Saschiz, Judetul Mures, Romania
  • Informatii la: 0723266200

PASTE PE VIA TRANSILVANICA LA CLOASTERF – JUDETUL MURES

Sarbatorile pascale sunt despre bucurie, lumina, speranta si renastere. Ce mod mai bun de a le celebra decat in mijlocul naturii, inconjurati de liniste, aer curat si un cadru autentic?

Cloasterf Haus va invita sa petreceti un Paste de neuitat alaturi de cei dragi!
Am pregatit o oferta speciala care include:

Cazare in camere confortabile si spatiaose, decorate cu motive traditionale
Demipensiune (mic dejun si cina) – mese bogate si delicioase
Masa Festiva de Paste cu preparate traditionale gatite cu ingrediente proaspete si de sezon.
Atmosfera calda si primitoare, specifica sarbatorilor pascale

Pret:
1500 lei/persoana/sejur de 3 nopti cu demipensiune si Masa Festiva inclusa.

De ce sa alegeti Cloasterf Haus?
Locatie pitoreasca, in inima Transilvaniei
Cazare confortabila si primitoare, cu vedere panoramica, inconjurata de natura si traditii
-Man care delicioasa, preparata cu ingrediente proaspete si locale
-Atmosfera calda si familiara

  • De fiecare dată când ne dorim cu adevărat să luăm o pauză de la viața zgomotoasă a orașului, ne găsim liniștea și suflul într-o casă de oaspeți tradițională. Poate și pentru că simțim cum numai în satele mici, îndepărtate, diferite de tot ce-i cunoscut, reușim să ne regăsim, în viața simplă de care uneori avem nevoie cu toții.
  • Aici puteți găsi trei camere duble și două triple pentru cazare, într-o casă tradițională foarte frumoasă, reconstruită cu ajutorul și sfatul unui arhitect, cu mobilier pictat manual, obiecte vechi și în apropierea camerelor, o bucătărie mică și un spațiu pentru servit masa.
    Micuța casă de oaspeți confortabilă este tipică, plină cu povești și oameni frumoși drept gazde, cu dormitoare simple, mâncare locală și o curte mare, verde, unde copii și animale aleargă și se joacă împreună.

Ce poți face aici
Cloașterf este situat într-o zonă protejată, mai exact Podișul Hârtibaciului-Târnava Mare. Aici vă puteți bucura de mersul pe jos sau cu bicicleta, puteți observa plante și animale rare sau pur și simplu reconecta la ritmul normal și pașnic al vieții.

Ce poti descoperi in zona
In Cloaserf puteti vedea Biserica Evanghelica Fortificata, construita in secolul al XVI-lea, pe locul unei vechi bazilici romanice. Biserica este pe Lista Monumentelor Istorice 2010. La 30 km distanta de Cloașterf aveti, de asemenea, optiunea de a vizita cetatea Sighisoara si faimosul sat Viscri, dar si Cetatea Rupea, unul dintre cele mai vechi artefacte arheologice din Romania.

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro