COCOR SPA HOTEL 4 * – NEPTUN-OLIMP

  • Destinatie: Neptun - Olimp
  • Informatii la: 0723266200

Situat pe o proprietate verde cu o vedere superba spre Marea Neagra, hotelul COCOR SPA HOTEL  – NEPTUN-OLIMP se afla  la doar 14 minute de mers de Plaja Olimp, la 10 minute pana la gara Neptun si la 2 km de parcul de aventura Paradis Land.

Camerele au vedere la piscina (in functie de tipul de camera ales) si dispun de Wi-Fi gratuit, televiziune prin cablu și minibaruri. Apartamentele sunt mari, elegante si spatioase si au chicinete si camere de zi.

Camerele sunt de 3 tipuri :

– camera twin standard ;

– camera queen standard si

– junior suite .

Hotelul COCOR SPS HOTEL  – NEPTUN- OLIMP dispune de un restaurant international, o piscina în aer liber si un club de noapte, plus baruri langă piscina si in hol.

Totodata are un centru spa imens in care va puteti relaxa linistiti si rasfata care include sauna, o baie turceasca, o piscina interioara, un jacuzzi și o sala de fitness.

Cocor SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane: Masaje orientale, Tratamente senzoriale, Beauty.

Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifica si relaxa corpul: hidroterapie, cascada cervicala, jacuzzi, inot contra curentului, terapii termice, hammam, finnish sauna, bio sauna, fantana de gheata, dusuri emotionale, tratamente thalasso.

Servicii gratuite:

– acces la piscina exterioara cu sezlong si prosop in limita locurilor disponibile,
– acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 11.06-01.07 si 05.09-11.09.2021. Capacitate piscina interioara, aprox. 30 pers.

Zona include si saune, fantana de gheata, dusuri emotionale, zona de relaxare. Copiii au acces doar la piscina!

– gradinita de copii, program zilnic animatori in perioada 18.06-05.09.2021
– parcare in limita locurilor disponibile (100 locuri)

Cu facilitatile deosebite oferite de hotelul COCOR SPA HOTEL  – NEPTUN-OLIMP cu siguranta o sa va simtiti minunat si o sa aveti o vacanta de neuitat, in stilul MADAGASCAR TRAVEL.

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si configuratia camerei !