HOTELUL PIATRA SOIMULUI 3* SI RESTAURANTUL KUIB

  • Destinatie: Romania, Maramures
  • Informatii la: 0723266200

In cartierul boem al orasului Sinaia, Cumpatu, intr-un loc minunat plin de culoare si liniste se afla Complexul Piatra Soimului. Va recomandam cu caldura aceasta locatie pentru un sejur sau o vacanta de neuitat pe Valea Prahovei, impreuna cu familia, prietenii sau colegii.

Se pot organiza sesiuni de team building si training, conferinte, seminarii si alte evenimente corporate, cocktailuri, aniversari, nunti sau botezuri, totul fiind atent planificat dupa specificatiile clientului.

Complexul Piatra Soimului dispune de Hotelul Piatra Soimului 3*, Restaurant & Terasă KUIB, parcul Piatra Soimului, sala de conferinte si evenimente, locuri de joaca, jocuri de societate, parcare  proprie supravegheata video, receptie non-stop.

In apropiere sunt disponibile activitati de agrement, inclusiv drumetii si schi.

Hotelul Piatra Soimului dispune de 9 camere duble standard,2 camere duble de lux si 3 apartamente, in total o capacitate de cazare de 28 de locuri (36 de locuri incluzand canapele extensibile). Fiecare camera este dotata cu o varietate de facilitatii: televizor, internet wireless, baie proprie dotată cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par si accesorii de baie de calitate. Majoritatea camerelor dispun de balcon cu o panorama splendida: masivul Bucegi, de la cota 1400 pana dincolo de Crucea de pe Caraiman.

Tarif/Noapte (mic dejun inclus)

Camera Dubla Standard: 280 lei

Camera Dubla Deluxe: 320 lei

Apartament: 390 lei

Apartamentul 5 – 2 Camere + Living: 600 lei

Al 3-lea adl in dubla de lux sau apartament beneficiaza de cazare gratuita, iar micul dejun este 30 lei/zi.

Si cei mici se bucura de atentie speciala la Piatra Soimului, beneficiind de reduceri si chiar gratuitati pentru serviciile de cazare sau masa astfel:

Copii sub 6 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit.

Copii intre 6 si 14 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare iar micul dejun 15 lei/zi (in camera cu parintii).

Parcul verde de langa Restaurantul Complexului se intinde pe o suprafata de aproximativ 1000 mp si, atunci cand faceti o pauza de joaca.

Restaurantul KUIB serveste o gama larga de preparate din bucataria internationala si specialitati romaneşti. Vara, oaspetii pot lua masa sau pot savura o cafea afara, pe terasa.

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro si mihaelasimona@madagascartravel.ro