Conacul dintre vii – Urlati
Conacul dintre vii este o casa boiereasca dupa oranduiala romaneasca, instarita, dar cu cumpatare, cu toate acareturile trebuintei pentru gospodarie si pentru placerea oaspetilor. Mobilata dupa moda vremii in lemn si fier brut, cu parfum de istorii vechi, dar cu rafinament cosmopolit. Peretii bulgariti in alb, covoare tesute pe dusumea, dormitor cu divan si baldachin si toate cele trebuincioase sederii.
Este asa cum spune povestea. In targul prahovean al Urlatilor, la numai o ora distanta de Bucuresti. La locul lor sunt drumul cu ciresi, podgoriile, casa boiereasca din alta epoca, mobilele, carafele, butoaiele, vinul, scaldatoare, oamenii, viata.
Restaurant
Calatorul isi improspateaza fata cu apa de izvor din carafe de argint si merge sa pranzeasca.
Tanjeste dupa o mancare buna cu legume proaspete de gradina si o carafa cu vin strasnic prahovean din podgoriile din jurul targului Urlatilor. Salonul boieresc cu focul arzand in camin e plin si vesel. Mancarea sanatoasa abureste, tainuind retetele boieresti ale maicutelor.
Capacitate restaurant: 100 de locuri
Crama
In crama, borcanele cu muraturi, dulceturi si serbeturi sed randuite pe polite.
Butoaie mari cu vin asteapta sa potoleasca setea drumetilor. Somelierii sa divulge secretele vinurilor.
Capacitate crama: 80 de locuri
Extra activitati
– Turism de reuniuni si de afaceri, seminarii, training, team building. Sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri, dotata cu: flipchart-uri, ecrane proiectie, videoproiector, wi-fi, climatizare, pinboard-uri, consumabile.
– Evenimente in aer liber se pot organiza, atat in leisure point (200 de locuri), pe terasele de langa barbeque (80 de locuri), cat si garden party-uri in intreaga curte (500 de persoane).
– Piscina exterioara cu jacuzzi.
– Activitati in door si out door: degustari si prezentari de vinuri, sampanie si distilate, discoteca, trageri cu arcul, darts, ping-pong, cycling, plimbari cu caruta, picnic in vie, “Academia gratarelor”, “Olimpiada Cocktailurilor”, “Initiere in arta viei si a vinului”.
– Initieri in mestesuguri vitivinicole (culesul strugurilor, pregatirea mustului).
– Vizite la cramele celor mai buni producatori din zona Dealu Mare si vizite la manastiri si muzee.
– Idei creative de programe motivationale si intarire a coeziunii echipelor de lucru.
– Parcare exterioara pazita.