Hotel Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara

  • Destinatie: Hunedoara
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara este situat in centrului statiunii Geoagiu Bai, intr-o zona plina de verdeata, linistita, ferita de trafic si aglomertie, la doar 3 minute de parcul statiunii, de strand si de zona rezidentiala, unde sunt amplasate magazinele si restaurantele. La 300 de metri de locatie exista un supermarket si o statie de autobuz.

Atestata documentar din anul 1805 statiunea balneo-climaterica Geoagiu Bai se bucura de privilegiul de a gazdui una din cele mai vechi exploatari de ape mineral-termale de pe teritoriul tarii, datand din perioada colonizarii romane, cand statiunea s-a numit Germisara si ulterior TERMAE DODONAE.  Datorita bogatiei naturale, apa termala, statiunea poate trata afectiuni reumatismale, ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice, dermatologice, sistemul nervos periferic, afectiuni ala aparatului renal.

Hotelul Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara ofera locuri de parcare gratuite, acces gratuit la internet WiFi, un restaurant a la carte si o zona de wellness. Zona de wellness a proprietatii include o piscina interioara, o sauna si un centru de fitness.

Hotelul serveste micul dejun in fiecare dimineata. Oaspetii hotelului pot lua masa la restaurantul a la carte care ii asteapta cu un meniu bogat si variat cu mancare din gastronomia locala sau pot savura bauturi la lobby-bar, in timp ce admira privelistea.

Facilitati generale : receptie deschisa nonstop, restaurant  cu terasa, bar, lounge/camera cu TV comuna, terasa la soare, baza de tratament, piscina interioara de tratament (34-36 garde) cu apa termala, sauna , salina, centru de fitness, centru spa, zona cu multa verdeata, facilitati de gratar gratuite, masa de biliard , ping-pong, sala de conferinte (50 locuri), zona de plaja privata.

Camerele Hotelului Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si baie privata cu dus.

Camera dubla are un pat matrimonial si este o camera aranjata cochet, care ofera oaspetilor o stare de bine si de relaxare;

Camera twin are 2 paturi twin si este o camera curata, spatioasa, amenajata cu bun gust si eleganta;

Centrul Tratament & Spa al Hotelului Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara ofera urmatoarele servicii: piscina, sauna finlandeza, salina, aromaterapie, dar si o gama larga de masaje si impachetari.

In Centrul Tratament & Spa al Hotelului Aida 3* se pot trata urmatoarele tipuri de afectiuni:

  • Afectiuni reumatismale ale aparatului locomotor;
  • Afectiuni ginecologice, dermatologice, sistemul nervos periferic;
  • Afectiuni ale aparatului renal.
  • Alte proceduri : balneatie, crenoterapie, hidrokinetoterapie, baie calda, baie Galvanica, kinetoterapia, ultrasonoterapia, magnetoterapia, aplicatii cu parafina, masajul reflexogen plantar, aerosoli cu apa sulfuroasa, curenti dinamici, curenti TENS, curenti de medie frecventa, unde scurte, hidromasajul sau dusul subacval.
  • Masaj reflexogen plantar – este varianta cea mai folosita si cea mai eficienta. Este o tehnica speciala de masaj care foloseste in principal punctele reflexogene de la nivelul talpilor pentru a stimula refacerea organelor interne si pentru a ajuta reechilibrarea intregului organism;
  • Aerosoli cu apa sulfuroasa – decongestionant, antiinflamator, antialergic, antiseptic; reface stratul lubrefiant care acopera in mod normal caile respiratorii.
  • Servicii cu plata : cada cu hidromasaj/jacuzzi, spa si centru de wellness, masaj.

Oaspetii apreciaza la Hotelul Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara conditiile de cazare bune, locatia si mancarea foarte buna.

Localitatea Geoagiu Bai este situata la confluenta cursului inferior al raului Geoagiu cu raul Mures, intr-o depresiune formata din ultimele ramificatie a Muntilor Metaliferi.

Localitatea este cunoscuta de pe timpul romanilor cand a purtat numele de Gemisara si ulterior Termele Dodonei. Dezgroparea statuilor reprezentandu-i pe Esculap si Egeea sta marturie vietii intense din acele timpuri.

Punctele de atractie sunt reprezentate de traseele montane marcate pentru turism si monumente istorice ce isi au originea in antichitate (vechi edificii, bazine pentru bai, inscriptii si statui dedicate zeilor tamaduitori).

Hotelul Aida 3* – Geoagiu Bai, Hunedoara va este recomandat cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!