Hotel Arca Lui Noe – Sinaia

Oferta de la 300 lei camera dubla
  • Destinatie: Romania - Sinaia
  • Informatii la: 0723266200
  • Hotel Arca Lui Noe

    List Content goes here

Hotel Arca lui Noe este situat in statiunea montana Sinaia, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai mari puncte de atractie turistice din Romania.

Situat convenabil in apropierea unora dintre cele mai celebre puncte de atractie precum Manastirea Sinaia, Castelul Peles sau Cota 1400, Hotelul este facil de localizat mergand pe drumul catre Cota 1400 si depasind Manastirea Sinaia pe strada Furnica, o artera principala a orasului de munte.

Un hotel foarte apreciat pentru amabilitatea personalului, facilitatile SPA si calitatea serviciilor, recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor

Descrierea Hotelului

Camerele din Hotel Arca lui Noe au fost amenajate in stilul clasic. Traditie, lux, confort, precum si o atentie sporita la detalii sunt toate particularitaţi distinctive ale camerelor de hotel. Camerele dispun de telefon, mini-bar, TV si seif propriu, cabine de dus cu hidromasaj si balcoane cu o vedere extraordinara asupra Muntilor Bucegi.

Hotelul pune la dispozitie

SEIF -in camera de cazare.

ROOM SERVICE – intre orele 11.30 am – 22.30 pm. Puteti comanda micul dejun intre orele 8.30 am si 11.00 am sau pana la orele 22.30 alte delicii din meniul Restaurantului.

SAUNA, JACUZZI & PISCINA – Serviciile sunt disponibile tuturor oaspetilor nostri, in intervalul orar 10.30 am – 22.30 pm. Accesul aici este permis doar oaspetilor Arca lui Noe.

PARCARE – Atunci cand faceti rezervarea, va rugam sa ne instiintati daca intentionati sa beneficiati de un loc de parcare.

INTERNET – Pentru aceia dintre dvs. care doresc sa-si verifice mail-ul sau sa faca Browsing in interes personal sau profesional, Hotel Arca lui Noe furnizeaza Internet 24h din 24 in zone dedicate din incinta hotelului. Sunt de asemenea disponibile si modem-uri in interiorul camerelor de hotel.

WI FI – Hotel Arca lui Noe dispune de un sistem wi-fi care va permite conectarea la internet de oriunde din incinta hotelului; acest sistem permite o modalitate rapida si practica de conectare la Internet.