Hotel Bavaria Blu 4 * – Mamaia

  • Destinatie: Mamaia
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul Bavaria Blu 4 stele este  situat la intrarea in statiunea Mamaia, la doar 20 de metri de plaja si foarte aproape de parcul acvatic Aqua Magic Mamaia. Totodata se poate ajunge foarte usor in Satul de Vacanta sau de ce nu la telegondola.

Renovat  complet in ultimii ani, Hotelul Bavaria Blu Mamaia 4 stele este un hotel modern care ofera conditii de cazare foarte bune.

Hotelul dispune de 139 de spatii de cazare si facilitati multiple. 

Dotate cu mobilier ornat din lemn, camerele simple includ televiziune prin satelit, minibaruri si Wi-Fi gratuit, precum si vedere la mare sau la piscina.

Camerele duble cu vedere la mare si garsonierele sunt dotate cu balcon, iar camerele duble situate la parter nu au  balcon (dimensiuni camere duble: 18mp, dimensiuni garsoniere: 28 mp.).

Camerele duble economy sunt mai mici ca dimensiune si o parte din ele au si balcon.

Unele camere ofera vedere la mare, decor cu elemente romantice, cum ar fi pat capitonat sau decoraţiuni tematice.

Hotelul Bavaria Blu 4 stele are un restaurant a la carte – grill house care dispune de o terasa acoperita si 2 baruri: unul la interior si altul la piscina.

Servicii gratuite:

– acces la piscina exterioara unde exista si o piscina mai mica  pentru copii, cu sezlonguri la dispozitia clientilor in limita locurilor disponibile,

– micul dejun și parcarea.

Alte facilitati includ  sedinte de masaj la cerere, serviciu concierge, curatatorie si spalatorie, transport de la/catre aeroport sau gara contracost, receptionare si transmitere fax, apel de trezire, aparat de lustruit pantofi.

Cu facilitatile deosebite oferite de Hotelul Bavaria Blu 4 **** cu siguranta o sa va simtiti minunat si o sa aveti o vacanta de neuitat, in stilul MADAGASCAR TRAVEL.

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei !