Hotel Cumpatu Sinaia 4 *

  • Destinatie: Sinaia
  • Informatii la: 0723266200

Inconjurat de privelistea maiestuoasa a Muntilor Bucegi, intr-un decor feeric, Hotel Cumpatu Sinaia 4 stele se caracterizeaza prin eleganta, stil si rafinament. Hotelul Cumpatu se afla in Sinaia, la 3 km de castelele Peles si Pelisor sau de telecabina si telegondola catre partiile de schi Valea Dorului, Valea lui Carp si Valea Soarelui.

Hotelul Cumpatu 4 * ofera tot confortul posibil cu dotarile de patru stele, in cele 25 de camere de tip Twin, Executive, Deluxe sau Junior Suite.

Camerele Twin au 30 mp cu 2 paturi separate si fotoliu extensibil. Balconul are vedere spre gradina interioara si spre padure. Aceste camere pot fi folosite si in regim single.

Camerele Deluxe sunt camerele ideale pentru familiile cu 2 copii, aici regasindu-se un pat matrimonial,  o canapea extensibila si un fotoliu extensibil. Camerele au un spatiu generos cu o suprafata cuprinsa intre 35-40 mp.

Camerele Executive dispun de un spatiu elegant cuprins intre 30 și 35 mp, aducand clientului un confort sporit. Camerele au pat matrimonial si fotoliu extensibil. Balconul are vedere panoramica catre munții Bucegi.

Junior Suite este un apartament spatios si comfortabil cu o suprafata cuprinsa intre 40-50 mp. Apartamentul este compus din zona de living unde este amplasata o canapea extensibila si un dormitor dotat cu un pat matrimonial.

Pe langa privelistea care iti taie rasuflarea, camerele sunt dotate cu LCD TV, telefon, caseta individuala de valori, mini-bar, acces la internet, termostat ambiental individual, bai cu cada, foehn, alarma de urgenta etc.

Hotelul Cumpatu 4 *  are parc de aventura cu tiroliana, trasee de catarare in copaci si traseu in copaci de nivel usor. Oaspetii proprietatii beneficiaza de reducere la tariful de intrare.

Copiii pot sa se joace in locul de joaca interior special amenajat sau in aer liber.

Restaurantul hotelului, denumit sugestiv Safari Club, a reusit prin bucatele atent preparate, pline de savoare si prin meniul bogat, sa atraga multi clienti multumiti.

Hotelul Cumpatu 4 stele  are si un foisor  Casuta din copac, unde diminetile sunt relaxante, iar cina de tip barbeque, focul de tabara si crama traditional romaneasca completeaza serviciile de calitate oferite clientilor sai.

Printre serviciile wellness se numara sauna sau la un cost suplimentar masajul.

Hotel Cumpatu Sinaia 4 * reprezinta alegerea perfecta pentru turiștii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de liniste si splendoare a intinderilor nemarginite de verdeata.