Hotel Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos

 • Destinatie: Brasov, Timisu de Jos
 • Informatii la: 0723266200

Hotelul Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos este situat la poalele masivului Piatra Mare si Raul Timis, cu acces din DN1 A Bucuresti-Brasov. Domeniul Dambul Morii 3* se intinde pe o suprafață de 1,5 hectare si ofera oaspetilor sai un decor natural de exceptie si o atmosfera placuta si eleganta.

Gradina de vara, camerele spatioase, cu dotari moderne, piscina exterioara si facilitatile numeroase pentru copii si adulti si serviciile impecabile fac din domeniul si hotelul Dambu Morii un loc in care experientele raman memorabile.

Domeniul Dambul Morii 3* dispune de 31 spatii de cazare dintre care Camere single, Camere duble si Camere duble superioare. Camerele spatioase, cu gradina privata, ofera oaspetilor o atmosfera relaxanta pentru un sejur de neuitat.

Camerele Single – (24 mp) de la etaj au 1 pat single si balconul propriu, in timp ce camerele pozitionate la parter se bucura de propria terasa cu gradina.

Camerele Duble – (24 mp) de la etaj au 1 pat dublu/matrimonial si balconul propriu, in timp ce camerele pozitionate la parter se bucura de propria terasa cu gradina.

Camera Dubla Superioara(34 mp) sunt pozitionate la parterul hotelului si au 1 pat dublu sau matrimonial si au terasa proprie cu masuta si bancheta;

Toate camerele din Hotelul Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos sunt dotate cu: paturi supradimensionate, draperii blackout, mini bar, incalzire in podea, seif, halat de baie, papuci de camera, uscator de par, cabina pentru dus, tv, mobila din lemn masiv, balcon si telefon.

Facilitati generale:

 • Restaurant a la carte;
 • Gratar,
 • Piscina exterioara incalzita „Marabou”,
 • Sala de divertisment,
 • Internet de mare viteza,
 • 2 sali de conferinte cu dotari specifice (videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, sistem de sonorizare),
 • Sala de jocuri recreative (billiard, ping pong, darts),
 • Loc de joaca pentru copii in aer liber,
 • Teren de sport,
 • Iaz privat pentru pescuit;
 • Altar special amenajat pe insula Domeniului Dambu Morii;
 • Receptie cu program non-stop,
 • Parcare proprie.

La doar cateva minute de traseul ce conduce la „Cascada si Canionul 7 Scari” dar si de traseul Masivului Piatra Mare, Hotelul Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos va propune sa va deconectati de rutina cotidiana, sa va bucurati de aerul curat si de splendoarea naturii neexplorate.

Despre Brasov:

Brasov este unul dintre cele mai mari orase din Romania. De secole, a fost si este poarta Transilvaniei spre sud si spre est. Situat in centrul tarii, este considerat un important centru economic, turistic, cultural si sportiv. Delimitat de varfurile Carpatilor de Sud si impodobit cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, precum si cu o bogatie de monumente istorice, Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.

Printre numeroasele atractii turistice se afla: Piata Sfatului, un loc minunat unde sa te odihnesti si sa admiri peisajul; Vechea Primarie (construita in anul 1420), care adaposteste Muzeul de Istorie al Brasovului; Biserica Neagra, cea mai mare biserica gotica intre Viena si Istanbul; Strada Sforii, cea mai ingusta strada din Europa (are intre 70 și 130 cm); Poarta Ecaterinei (1559); Poarta Schei (1827); Casa Negustorilor; Cetatea Brasov, construita din lemn in 1524, a carei structura a fost refacută din piatra in secolul al XVI-lea; Biserica Sf. Nicolae din cartierul Schei (1392), care imbina armonios stiluri bizantine, gotice și baroce; Muzeul primei scoli romanesti, din Schei, avand expusa prima carte tiparita in limba romana; Muntele Tampa; Pietrele lui Solomon, o arie naturală alcatuita din formatiuni geologice.

Oaspetii apreciaza la Hotelul Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos conditiile de cazare, serviciile de calitate si mancarea.

Hotelul Domeniul Dambul Morii 3*- Brasov, Timisu de Jos va este recomandata cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!