Hotel Ferdinand 3* – Baile Herculane

  • Destinatie: Baile Herculane
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane este amplasat intr-o zona privilegiata din centrul istoric al statiunii, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules. Hotelul ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare ideala pentru petrecerea vacantelor sau pentru efectuarea unei cure balneare, in imediata apropiere a principalelor puncte de atractie a statiunii.

Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane dispune de 53 de camere cu un total de 106 locuri de cazare: 30 camere duble cu paturi twin, 18 camere duble cu paturi matrimoniale si 5 apartamente cu canapea extensibila in living.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, televizor color, cablu TV, telefon cu acces direct la liniile internationale, acces Internet, uscator de par, bai proprii cu dus, halate de baie, climatizare.

Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane are o capacitate de 84 de locuri, iar meniul oferit este din bucataria internationala si traditionala, in functie de oferta aleasa (meniuri bufet suedez, a la carte sau meniuri fixe).

Facilitati generale :

Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane are urmatoarele facilitati: restaurant, bar, sala de conferinta, sala de fitness, piscina, sauna, jacuzzi, gradina-terasa in stil romanesc cu foisor, braserie, parcare proprie (contra cost).

Nici cei mici nu sunt neglijati la Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane, acesta fiind dotat si cu un miniclub impartit intr-o zona destinata copiilor cu varste intre 1-5 ani, cu minitrambulina, casuta din povesti, tobogan, loc de desenat precum si un minicinema dotat cu statie karaoke, jocuri si filme pentru copii cu varste intre 6-14 ani.

Centrul Tratament & Spa al Hotelului Ferdinand 3* – Baile Herculane dispune de un Centru Wellness cu aparatura de ultima generatie, aici turistii pot beneficia de sauna uscata, solar, masaj de relaxare si  roci vulcanice, bai de plante si aromoterapie, dus subacval, tratamente corporale sau jacuzzi cu cromoterapie. Centrul SPA al hotelului este deschis si in weekend si are acces direct la izvoarele termosaline si/ sau termosulfuroase (in functie de sezon) care au facut din Baile Herculane o statiune balneara atat de renumita.

Calitatile curative ale izvoarele din Baile Herculane sunt comparabile prin valoare cu cele din statiunile Vichy si Mont Dore, din Franta. In aproprierea Hotelului Ferdinand, se regasesc izvoarele Diana III: afectiuni ce necesita cure de colereza (diskinezii biliare, colecistite cronice, sechele postoperatorii ale cailor biliare), afectiuni ce necesita cure de diureza (infectii urinare, sechele postoperatorii ale cailor urinare) si Neptun denumit “izvorul de ochi”.

Tratament afectiuni: boli ale aparatului locomotor, boli ale sistemului nervos periferic, boli de piele, intoxicatii cu plumb si alte metale grele, boli ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice, boli ale tubului digestiv si glandelor anexe, boli de nutritie, unele boli ale rinichilor si cailor urinare.

Atentie! Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Tratamentul include 4 proceduri (hidroterapie, electroterapie, masaj 20 min și baie de sulf) la recomandarea medicului în urma consultației medicale inițiale.

Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica).

Servicii contra cost: seif pentru valori la receptie, spalatorie, parcare privata pazita, fax/copiator.

DESPRE STATIUNEA BAILE HERCULANE:

Statiunea Baile Herculane este situata in partea de sud-vest a Romaniei, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanta de granita cu judetul Mehedinti si doar 25 de km de frontiera cu Serbia si face parte din Parcul National Valea Cernei-Domogled.

Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani. In perioada civilizatiei romane, statiunea de pe Valea Cernei a constituit un important punct de atractie pentru aristrocatia Romei antice. impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi In Dacia le-au Inchinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules.

Existenta neintrerupta de doua milenii a statiunii Baile Herculane a fost favorizata de eficacitatea miraculoasa a izvoarelor termale, fiind socotite un „dar al zeilor”, dar si de pitoreasca asezare a statiunii intr-o vale adapostita de munti, de o frumusete aparte.

Tratamentele diverse de la cura balneara clasica la cele de fizio si electroterapie, masaje, acupunctura au atras multi tursiti de-a lungul timpului. Multiplele mijloace de recreare si divertisment, restaurante, baruri, terase de vara, bazine de inot cu apa termala, sauna, masaj, biliard, precum si posibilitatile de drumetie si excursii in statiune si pe Valea Cernei, constituie un motiv in plus pentru vizitatorii care revin constant in statiunea balneara Baile Herculane.

Factori naturali: climat de depresiune intramontană, cu influențe submediteraneene, sedativ-indiferent; ape minerale izotermale și hipertermale (38-60 °C), slab radioactive, hipotone, cu diferite compoziții chimice:

  • sulfuroase, clorurate, calcice, sodice;
  • clorurate, sodice, calcice;
  • oligominerale.

Posibilitati de tratament: aerohelioterapie, bai termale, in bazin descoperit, bai termale sulfuroase si sarate, in vane si bazine acoperite; buvete pentru cura interna cu ape minerale, instalatii de hidrotermoterapie (si sauna), electroterapie, chinetoterapie, hidrochinetoterapie, in bazine; inhaloterapie; cura de teren.

Din statiune se pot face excursii la ruinele bailor romane, Pestera Hotilor (Grota Haiducilor), Grota cu Aburi, Crucea alba si altele.

Hotelul Ferdinand 3* – Baile Herculane va este recomandat cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!