Hotel Gradina Morii – Maramures

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Maramures
  • Informatii la: 0723266200

​ Un loc unic pentru o experienta unica!

Situat in parcul Gradina Morii, la poalele dealului Solovan, Hotel Gradina Morii ofera camere cu minibar si TV prin cablu. Sunt disponibile WiFi gratuit si parcare privata gratuita.

Camere

Complexul Grădina Morii vă oferă toate facilitățile unei locații liniștite și extrem de primitoare, ideal pentru odihnă, recreere, refacere și reuniuni de afaceri. Hotelul nostru dispune de 49 de camere clasificate la 3 stele. Camerele luminoase si aerisite ale Hotelului Gradina Morii au decor cu influente austriece. Toate camerele includ incalzire, baie privata si uscator de par.

Restaurantul Hotelului Gradina Morii serveste mancaruri romanesti traditionale si din bucataria internationala. Barul ofera o terasa de vara si o gama larga de bauturi alcoolice si non-alcoolice, inclusiv cocktail-uri. De asemenea, este disponibila o sala de conferinte.

Bar & Lounge

Situat la parterul hotelului, lângă intrarea principală, barul HGM este elegant și confortabil, având un design clasic cu influențe ale stilului brâncovenesc. Selecția largă de vinuri, spirtoase, lichioruri, bere, băuturi răcoritoare și cafeaua de specialitate completează șederea dumneavoastră la HGM și o transformă într-o experiență de neuitat.

Terasa BBQ

Situată în inima naturii, în apropierea râului Iza, Terasa BBQ este oaza de liniște de la poalele Dealului Solovan. Aici, cei mici au activitate la locul de joacă din imediata apropiere, în timp ce dumneavoastră vă relaxați savurând bunătățile noastre preparate pe grătarul încins și o halbă de bere rece.

Magazinul De Artizanat

Situat în cadrul hotelului, vă oferă posibilitatea să achiziționați suveniruri specifice zonei maramureşene precum: obiecte din ceramică tradiţională, ţesături tradiţionale, zgărdane, trăistuţe, clopuri, păpuşi tradiţionale, sculpturi din lemn etc.

Terasa HGM

Terasa HGM oferă o experiență de neuitat, o armonie între minunatul peisaj al grădinii noastre, bunătățile preparate de bucătarul șef și coktailurile răcoritoare care îți iau ochii și te transpun într-o dimensiune a frumosului și a veseliei.

Muzeul Satului din Maramures este la 4,9 km de hotel, iar Memorialul Victimelor Comunismului se afla la 1,5 km. Sapanta se gaseste la 25 km, iar manastirea Barsana este la 35 km.