Hotel Malibu 4**** – Mamaia

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Mamaia
  • Informatii la: 0723266200
 Hotel Malibu Mamaia este amplasat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, fiind marginit de plaja si de apele lacului Tabacarie, departe de vacarmul obisnuit al orasului de la Marea Neagra. Datorita pozitionarii privilegiate, oaspetii hotelului pot avea o experienta fantastica urmarind rasaritul din mare sau apusul pe lac.

Bucurati-va de zile fara griji, relaxati-va la SPA, langa piscina privata, pe plaja sau explorati statiunea Mamaia. Hotel Malibu are misiunea de a va oferi o experienta unica indiferent daca sunteti in cautare de o distractie la soare pentru intreaga familie, o vacanta linistita in cuplu sau calatoriti in interes de serviciu.

Este un hotel modern, inaugurat in vara anului 2006 si renovat in 2018. Camerele sunt decorate in culori calde si au atat vedere spre mare, cat si spre lac. Dintre aceste camere, 22 sunt apartamente, 90 sunt camere twin, iar 40 sunt camere cu pat matrimonial.

Hotelul Malibu este o combinatie naturala intre traditie, eleganta si inovatie.

Cu un design si o estetica moderna, imbina fara efort confortul si utilitatea.

Camerele hotelului Malibu sunt mediul ideal pentru o seara de odihna binemeritata si un somn linistit.

Hotel Malibu Mamaia este locatia ideala pentru team-building-uri, intalniri de afaceri, conferinte si alte evenimente care implica un grad mare de formalitate. Clientii nostri au posibilitatea de a alege una dintre cele 4 sali de conferinta: Histria, Tomis, Callatis, Ovidiu.

Salile de conferinta au capacitati diverse, cuprinse intre 34 si 250 de locuri, si va pun la dispozitie echipamente multiple si moderne, mobilier modular, scaune clasice si scaune moderne cu suport de scris. Fiecare sala de conferinta este decorata diferit si beneficiaza de lumina naturala si o asezare flexibila a mobilierului.