Hotel Nyota 4 * – Mamaia

  • Destinatie: Mamaia
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul  Nyota  4 * este situat in zona Mamaia Nord,  dupa Complexul de apartamente Summerland.

Plaja H2O se afla la 800 de metri de proprietate, iar plaja Kudos este la 1 km.

Hotelul  Nyota  4 * dispune de 54 de camere duble superioare, 5 camere duble executive, 14 apartamente din care 2 apartamente exclusiviste la ultimul etaj.

Camerele Duble Superioare au vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Sunt disponibile camere cu pat matrimonial sau doua paturi separate (twin). In acest tip de camere se pot caza maxim 2 adulți si un copil de cel mult 7 ani daca doarme in pat cu parintii. Suprafața camerei este de 22 mp. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camerele Duble Executive au vedere la Lacul Siutghiol. Acestea au un pat matrimonial și o canapea extensibila. In acest tip de camere se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii de cel mult 12 ani. Suprafata camerei este de 35 mp.

Camerele de familie au vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Acestea sunt compuse din doua camere duble superioare (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate). Au doua bai, cate una pentru fiecare dubla superioara. In acest tip de camere se pot caza maxim 4 adulti si 2 copii pana la 7 ani. Suprafata camerei este de 44 mp.

Apartamentele au vedere la mare sau la Lacul Siutghiol. Acestea sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial si o baie. In living exista o zona de bar si chicineta. In acest tip de camere se pot caza maxim 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti. Suprafata camerei este de 65 mp.

Apartamentul executiv este compus din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si o baie.  Livingul are o terasa cu doua sezlonguri si zona de servit masa. In living exista o zona de bucatarie complet utilata. In acest tip de camere se pot caza maxim 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti.

Apartamentul Prezidential are vedere la mare din dormitoare si vedere panoramica la mare si Lacul Siutghiol din living. Acesta este compus din living de 70 mp cu canapea, doua dormitoare cu pat matrimonial si doua bai.  Livingul are o terasa cu doua sezlonguri si zona de servit masa pentru 6 persoane. In living exista o zona de bucatarie open space complet utilata. In acest tip de camere se pot caza maxim 4 persoane. Suprafata apartamentului este de 150 mp.

Servicii gratuite:

– acces la piscina exterioara incalzita, unde exista si o piscina mai mica  pentru copii, cu sezlonguri la dispozitia clientilor in limita locurilor disponibile;

– acces la plaja privata a hotelului;

– zona wellness a hotelului  include o cada cu hidromasaj;

– toate camerele din apartamente au expressor de cafea si un ceainic;

– micul dejun și parcarea etajata si supravegheata video.

Restaurantul hotelului este deschis de la ora 7 AM pana la 10 PM si are un meniu  mediteranean.

Facilitati hotel: aer conditionat, internet WIFI gratuit, receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, 3 sali de conferinte, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa,  telefon, TV LED, seif, minibar, alarma, uscator de par, camera de bagaje, aparat pentru lustruit pantofi, pentru nefumatori balcon, jacuzzi, espressor, room-service.

Cu facilitatile deosebite oferite de Hotelul  Nyota  4* cu siguranta o sa va simtiti minunat si o sa aveti o vacanta de neuitat, in stilul MADAGASCAR TRAVEL.

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!