Hotel O3zone – Baile Tusnad

  • Destinatie: Baile Tusnad
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul O3zone Spa, Natura & Conferinte, situat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor, are pozitia de leader atat ca amplasare cat si din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite.

Hotelul O3zone ofera cazare in 117 camere din care 111 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 5 apartamente standard si 1 apartament de lux.

Hotelul O3Zone are o piscina interioara si un centru spa, fiind situat in centrul statiunii Baile Tusnad. Restaurantul hotelului serveste preparate locale si internationale, iar barul ofera o gama variata de bauturi.

Camerele Hotelului O3Zone sunt dotate cu TV LCD și minibar. Băile private ofera articole de toaleta gratuite, halate de baie si dus. Unele camere au o cada spa si o terasa panoramica.

Totodata sunt disponibile o sala de fitness, 2 saune si diverse tratamente de masaj si wellness  la un cost suplimentar.

Ritualuri

Exfolieri, impachetari corporale si masaj de relaxare. Experiente unice spa si combinatii de terapii pentru prelungirea relaxarii, rasfatului si sanatatii.

Terapii pentru cupluri

Impartaseste beneficiile si bucuria unui masaj cu cineva drag! Clipele petrecute impreuna vor fi foarte placute si relaxante. Un ritual al senzatiilor si deliciilor, adecvat atat pentru ea cat si pentru el.

Terapii corporale

Ingrijirea completa a corpului tau in spa trebuie sa inlcuda si impachetari corporale cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant si exfolieri corporale care inlatura celulele moarte si impuritatile de la suprafata pielii.

Lacul Ciucas se afla la 3 minute de mers pe jos de proprietate. Partiile din zona de schi Tusnad se gasesc la 1 km. Gara locala se afla la 500 de metri de Hotelul O3Zone.