Hotel Pullman Bucharest World Trade Center 4 * – Bucuresti

  • Destinatie: Bucuresti
  • Informatii la: 0723266200

Situat in partea de nord a capitalei, Hotel Pullman 4 * – Bucuresti, World Trade Center se afla la doar 5 minute de centrul orasului, langa Centrul Expozitional Romexpo si ofera acces rapid la comunitatea de afaceri din Bucuresti.

Hotelul Pullman 4 * – Bucuresti se afla la 15 minute de Aeroportul International Henri Coanda.

Hotelul Pullman 4 * – Bucuresti dispune de 188 de camere si 15 suite in care oaspetii se pot relaxa intr-o atmosfera si conditii de lux specifice unui hotel de 4 stele.

Hotelul Pullman 4 * – Bucuresti ofera camere cu aer conditionat, seif pentru laptop, minibar, facilitati de cafea/ceai si TV LCD. Toate baile includ cada cu dus.

Camera Dubla Superioara cu pat dublu (30 mp):

O camera confortabila si primitoare echipata cu un pat ce se ridica la cele mai inalte standarde si o baie cu cada.

Camera dispune de facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 32’’, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI.

Camera Superioara cu 2 paturi (30 mp):

O camera confortabila si primitoare echipata cu  doua paturi ce se ridica la cele mai inalte standarde si o baie cu cada.

Camera dispune de facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 32’’, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI.

Camera De Luxe cu pat dublu (30 mp):

Camerele “De Luxe” dispun de servicii suplimentare: pat Queen size de calitate superioara si o baie cu cada.

Camera dispune de facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 32’’, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI., iar bauturile racoritoare si berea din minibar sunt oferite cu titlu gratuit.

Early check-in si Late check-out fara taxe suplimentare.

Etaj superior cu vedere spre Parcul Herastrau.

Camera De Luxe cu doua paturi (30 mp):

Camerele “De Luxe” dispun de servicii suplimentare: doua paturi de calitate superioara si o baie cu cada.

Camera dispune de facilitati de preparare a ceaiului si cafelei, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 32’’, halat pufos, papuci, uscator de par, acces gratuit la internet WI-FI., iar bauturile racoritoare si berea din minibar sunt oferite cu titlu gratuit.

Early check-in si Late check-out fara taxe suplimentare.

Etaj superior cu vedere spre Parcul Herastrau.

Apartament Superior cu pat King Size si o canapea extensibila (60 mp):

Apartamentul “Superior” dispune de servicii suplimentare : dormitor cu pat King size si livingroom cu canapea extensibila, baie cu cada si dus si baie de serviciu.

Apartamentul dispune de un expresor Nespreso, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 40’’, presa pentru pantaloni, umbrela, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI.

Apartament De Luxe cu pat King Size si o canapea extensibila (60 mp):

Apartamentul “De Luxe” dispune de servicii suplimentare: dormitor cu pat King size si livingroom cu canapea extensibila, baie cu cada si dus si baie de serviciu.

Apartamentul dispune de un expresor Nespreso, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 40’’, presa pentru pantaloni, umbrela, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI., iar bauturile racoritoare si berea din minibar sunt oferite cu titlu gratuit.

Early check-in si Late check-out fara taxe suplimentare. Etaj superior cu vedere spre Parcul Herastrau.

Apartament Prezidential cu pat King Size (120 mp):

Apartamentul Prezidential dispune de servicii suplimentare : un pat King size, livingroom spatios decorat in stil Provencal, dining room, baie cu cada si dus, baie cu dus si baie de serviciu. Apartamentul dispune de un expresor Nespreso, o sticla de apa (0,5ml) / zi din partea casei, minibar, seif electronic suficient de spatios pentru un laptop, televizor cu ecran plat de 40’’, presa pentru pantaloni, umbrela, halat pufos, papuci, uscator de par, produse C.O.Bigelow si acces gratuit la internet WI-FI., iar bauturile racoritoare si berea din minibar sunt oferite cu titlu gratuit.

Etajul 12 are vedere spre Parcul Herastrau.

Hotel Pullman 4 * – Bucuresti are o sala de fitness cu dotari complete si oaspetii au la dispozitie pentru a se destinde servicii de masaj si sauna.

Oaspetii pot lua masa la Barbizon Steak House, care ofera 50 de vinuri diferite sau la La Galette Restaurant & Snacking, care are alaturi o terasa in aer liber. Micul dejun tip bufet este oferit in localul inaugurat recent, Paris Bucarest Brasserie.

Barul spatios Arpege se afla in hol, unde oaspetii se pot relaxa savurand un cocktail sau o gustare usoara.

Hotel Pullman 4 * – Bucuresti are si un Centru de conferinte (16 sali elegante) destinate celor care participa la diferite evenimente corporate sau workshop-uri.

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!