Hotel Topola Skies Resort & Aquapark – All Inclusive – Bulgaria

  • Destinatie: Bulgaria
  • Informatii la: 0723266200

Topola Skies Resort & Aquapark – All Inclusive este un complex de vacanta situat pe platoul satului Topola, intr-o zona frumoasa de pe coasta nordica a Marii Negre, intre Kavarna si Balcic, Bulgaria.

Topola Skies Resort & Aquapark ofera o vedere minunata la mare si la Thracian Cliffs, cel mai mare teren de golf din regiune, fiind o destinatie de vacanta perfecta atat pentru amatorii de golf, dar si pentru familii sau cupluri.

Complexul este format din 4 cladiri cu 416 apartamente şi camere spatioase si complet mobilate. Oaspetii au la dispozitie un parc acvatic, un parc de acțiune, o piscină infinita, 3 piscine incalzite, cu zone de hidromasaj, atractii pentru copii, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape.

De asemenea, complexul are 2 restaurante principale, 4 baruri la piscina, club si locuri de joaca pentru copii, Dream Spa, centru de fitness si wellness, terenuri multifuncționale și program cu animatori pentru copii şi adulți.

Pachetul All-Inclusive ofera mic dejun tip bufet (08:00 – 10:00), pranz tip bufet (pranz 12:00 – 14:00) , cina tip bufet (18:30 – 21:00).

Bauturile alcoolice si racoritoare locale, bere și vin, ceai, cafea si cocktail-uri se servesc in restaurantul principal, in barul din Lobby si in barurile de la piscina pe perioada programului de lucru al acestora: barul Lobby (08:00 – 23:00); barul de la piscina (09:30 – 21:30); barul de la piscina Infinity (09:30 – 17:00);
Gustari, fructe, bomboane mentolate si inghetata in barul de la piscina (15:30 – 17:00).
Bauturile alcoolice si racoritoare din import sunt contra cost.
Bauturile locale (alcoolice si fara alcool) in barul Lobby intre orele 23:00 si 08:00 sunt contra cost.

Preturile la cazare difera in functie de perioada si de disponibilitate.

Plaja este situata la 15 minute de mers pe jos pe o poteca naturala. Aeroportul Varna şi statiunea Nisipurile de Aur se află la 30 – 40 de minute de mers cu maşina. Statiunea Albena este situata la 15 minute de mers cu masina.

Proprietatea ofera un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la cea mai apropiata plaja, disponibil de mai multe ori pe zi. La proprietate exista şi un supermarket.

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si configuratia camerei !

Topola Skies Resort & Aquapark ofera oportunitati excelente de divertisment si relaxare pentru amatorii de activitati precum excursii cu iahtul,  scufundări, safari cu jeep-uri.

Cu siguranta nu o sa va plictisiti la Topola Skies Resort & Aquapark si va recomandam acest loc minunat pentru a va petrece vacanta!