Hotel TTS Spa & Wellness 4* – Covasna

  • Destinatie: Covasna
  • Informatii la: 0723266200

Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna este situat in renumita zona ,,Valea Zanelor” din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principala. Hotelul este localizat la 37 km de Sfantu Gheorghe, la 67 km de Baile Tusnad si la 43,5 km de Balvanyos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Otopeni, situat la 211 km.

Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale in cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice si a facut din orasul Covasna o statiune de interes national si chiar international, recunoscuta ca fiind statiunea “inimii” sau “Orasul celor 1000 de izvoare”.

Astfel, Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna ofera turistilor o gama larga de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (bai CO2, mofete), electroterapie (realizata cu ajutorul curentilor de joasa frecventa, de medie frecventa si de inalta frecventa), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalatii si aerosoli, masaj medical.

Oaspetii hotelului pot lua masa la restaurantul a la carte care ii asteapta cu un meniu bogat si variat sau pot savura bauturi la lobby-bar, in timp ce admira privelistea la munte sau la gradina.

Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna are un centru SPA modern care isi rasfata oaspetii cu masaj de relaxare, exfoliere (SCRUB) corporala la dus VICHY, piscina interioara deschisa pana seara tarziu, masaj facial si capilar, sauna si salina cu sare de Himalaya.

Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna dispune de 116 locuri dispuse in 57 de camere la preturi si conditii care satisfac cele mai pretentioase gusturi cu: mobilier nou,  Tv. LCD, balcon, internet wireless, telefon. Camerele au baie privata cu dus sau cada, bideu si halate de baie. Pentru un plus de confort, proprietatea asigura articole de toaleta gratuite, papuci si uscator de par.

Camera single are un pat matrimonial si este o camera aranjata cochet, care ofera oaspetilor o stare de bine si de relaxare (patut copil la cerere);

Camera twin are un 2 paturi twin si este o camera curata, spatioasa, amenajata cu bun gust si eleganta (patut copil la cerere);

Apartamentul Family este compus din 2 camere cu dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila;

Apartamentul Deluxe este compus din 2 camere cu dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, 2 bai si are o suprafata considerabila si terasa proprie;

Apartamentul Prezidential ofera un confort absolut, cu mobilier din lemn masiv si dotari de lux este compus din 2 camere cu dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, 2 bai si are o suprafata considerabila si terasa proprie;

Camera speciala are 2 paturi twin si este o camera curata, amenajata cu bun gust si eleganta. Camere spatioase cu dotari special gandite pentru persoanele cu dizabilitati, conectate la camera alaturata.

La proprietate exista parcare privata gratuita.

Receptia este deschisa nonstop. Totodata hotelul pune la dispozitia oaspetilor si un gratar si un loc de joaca exterior pentru copii.

Ca activitati, oaspetii pot juca tenis de masa si biliard la hotel, iar utilizarea bicicletelor este gratuita.

Oaspetii apreciaza la Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna conditiile de cazare bune, locatia si mancarea foarte buna.

RECOMANDARI OBIECTIVE TURISTICE IN ZONA:

Statiunea Covasna este situata in partea de sud-est a Depresiunii Brasovului, in Curbura Carpatilor, la poalele Muntilor Vrancei si a Muntilor Bretcului. Ea este renumita pentru apele sale minerale si mofete, bogatia izvoarelor facand sa mai fie numita si „Orasul celor 1000 de izvoare de sanatate”.

Cetatea Zanelor este o veche cetate dacica situata pe un pisc montan in apropiere de orasul Covasna, in partea superioara a Vaii Zanelor. In prezent sunt vizibile zidurile scoase la iveala de catre arheologi prin sapaturi. Cercetarile efectuate aici au avut ca rezultat numeroase fragmente de ceramica si monezi datand din perioada dacica si romana. Cercetatorii cred insa ca cetatea a fost construita si locuita cu mult inainte de aceea perioada.

Hotelul TTS Spa & Wellness 4 * – Covasna va este recomandata cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!