Hotel Yesterday 3* – Bucuresti

Tarifele difera in functie de perioada si configuratia camerei.
  • Destinatie: Bucuresti
  • Informatii la: 0723266200
  •  Situat in una dintre cele mai dinamice zone ale orasului, Orhideea, hotelul Yesterday este amplasat la intersectia a doua mari artere ale orasului – pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii – si ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului si catre aeroport.
  • Aflat la cateva minute de statia de metrou Grozavesti, hotelul se afla in proximitatea a numeroase puncte de interes administrativ, cultural sau de afaceri: Palatul Cotroceni, SEMA Parc, AFI Cotroceni Mall, Gradina Botanica, Primaria Capitalei, Clubul IDM, Gara de Nord, Institutul Politehnic.
  • Structura spatiilor de cazare este dupa cum urmeaza 3 camere standard single, 12 camere standard matrimoniale, 40 de camere standard twin, 4 camere executive matrimoniale, 1 camera single pentru persoanele cu dizabilitati. Camerele au baie proprie si sunt dotate cu climatizare, minibar, televizor LCD, incuietoare electronica. Pe toata durata sejurului va puteti bucura de acces WiFi gratuit.
  • Hotelul pune la dispozitie cinci sali de conferinta care pot gazdui o gama variata de activitati: prezentari, conferinte, formari sau sesiuni de lucru pentru un numar de 20 pana la 140 de persoane.
  • Restaurantul Yesterday, situat la parterul hotelului, poate gazdui aproximativ 200 de persoane, fiind compus dintr-un salon si o terasa generoasa, unde va puteti relaxa in lunile calde. Decorul clasic, elegant al restaurantului ofera ambianta perfecta pentru evenimentele dumneavoastra, fie ca este vorba despre teambuilding-uri si evenimente corporate, fie ca este vorba despre evenimente private (aniversari, nunti, botezuri, petreceri de Craciun, Revelion etc.).