Hoteluri din Borovetz, Bulgaria

Impresii despre hotelurile vizitate de Madagascar Travel in Borovetz

  • Destinatie: Borovetz, Bulgaria
  • Informatii la: 0723266200

Madagascar travel doreste sa ofere clientilor comfortul si siguranta pe care o cauta. Hotelurile propuse de noi sunt atent studiate si sunt vizitate de noi.

Descrierea Hotelurilor din Borovetz

In Borovetz am fost cazati la hotel Euphoria Club 4* hotelul e situat la 135o  metri deasupra nivelului marii cu o priveliste foarte frumoasa. Toate unitatile de cazare sunt moderne si decorate elegant. Complexul ofera piscina interioara incalzita, o cada cu hidromasaj si sauna, servicii de masaj contra cost si tratamente de infrumusetare. Restaurantul e mic dar frumos decorat si foarte luminos. Telecabina se afla la 2 km iar hotelul ofera turistilor transfer gratuit si parcare gratuita.

 Hotel Lion 4*  hotelul este linga muntele Rila intr-o zona foarte linistita. Complexul e recent renovat. Ofera o piscina interioara, sauna si centru de fitness. Are 1 restaurant si un Mehana, unde se combina mancare si bauturi combinat cu un spectacol bulgaresc. Alternativ complexul ofera clientilor sansa de a se relaxa in barul hotelului. Deasemenea ofera serviciu gratuit la telecabina.

Festa Chamkoria 4* hotelul se afla la 1200 de metri de telecabina. Complexul e decorat modern si ofera piscina interioara, sauna, un centru de fitnesssi fizioterapie si masaj contra cost. Inafara de restaurant si bar hotelul are un bar de noapte, si clientii pot petrece noapte acolo si nu trebuie sa plece din complex.

Radina’s Way 4*  hotelul e la 2 km de telegondola si ofera transport gratuit. Complexul are o terasa si clientii pot admira Muntii Rila. Are piscina interioara, sauna si sala de fitness incluse in pret, masajul si alte tratamente sunt contra cost. Hotelul serveste preparate traditionale bulgaresti dar si preparete din bucataria internationala. Hotelul lucreaza si in timp de vara.

Rila Hotel 4* complexul e la doar 200 de metri de telegondola. Hotelul pune la dispozitie SPA, 2 cazi cu hidromasaj, sala de fitness. Clientii se pot relaxa in barul hotelului. Deasemenea turistii pot achizitiona permis de schi de la receptie. In plus ofera un depozit pentru echipamente de schi gratuit. La doar cativa metri se afla si telescaunul Sitnyakovo Expres. Hotelul ofera clientilor sansa de a participa in excursii cu ghizi locali sau la alte sporturi oferite de hotel (exemplu ciclism montan sau pescuit).