KIMEROS PARK HOLIDAY 5* VILLAGE

  • Destinatie: Turcia
  • Informatii la: 0723266200

Bine ai venit la Kimeros Park Holiday 5* Village!

Descoperă o oază de relaxare și distracție în inima unei locații cu un spațiu exterior generos și frumos amenajat. La Kimeros Park Holiday, te vei bucura de o atmosferă internațională vibrantă, unde majoritatea oaspeților sunt europeni, iar bucataria diversificată te va încânta în fiecare zi.

Despre Kimeros Park Holiday: Construit în anul 1985 și extins pe o suprafață totală de 97,000 m2, Kimeros Park Holiday s-a reînnoit în anul 2016 pentru a te întâmpina într-o atmosferă modernă și relaxantă.

Cazare pentru toate preferințele: Indiferent de preferințele tale, Kimeros Park Holiday dispune de camere confortabile și elegante. Alege între Bungalow Garden Rooms cu 2 nivele și clădiri Bungalow Kimeros Rooms cu 3 nivele.

Facilități și servicii:

  • O gamă largă de activități sportive și de divertisment, de la tenis și volei pe plajă până la muzică live și discotecă, pentru a-ți transforma vacanța într-o experiență memorabilă.
  • Zonă special dedicată relaxării și revitalizării, cu servicii de masaj și spa disponibile (contra cost).
  • Plajă privată cu prosoape, umbrele și șezlonguri gratuite, perfectă pentru zile de relaxare sub soarele mediteranean.
  • Oferim facilități deosebite pentru cei mici, de la bufeturi special amenajate pentru copii până la cluburi și piscine dedicate.

Camere confortabile și dotate complet: Indiferent de tipul de cameră ales, vei găsi confort și facilități de top, inclusiv aer condiționat, minibar gratuit și balcon privat pentru a te bucura de priveliștile încântătoare.

Încântă-ți papilele gustative: Optează pentru o experiență culinară desăvârșită cu regimul de masă Ultra All Inclusive, unde vei descoperi o selecție generoasă de preparate delicioase și băuturi răcoritoare.

Alege Kimeros Park Holiday pentru o vacanță linistită și plină de distracție, într-un cadru idilic și primito. Așteptăm să te întâmpinăm cu brațele deschise pentru a-ți oferi o experiență de neuitat în Riviera Turcească!

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro