Nerahouse – Iliada

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi functie de perioada si configuratia camerei
Cazare recomandata de noi si de clientii nostri!

  • Destinatie: Iliada - Romania
  • Informatii la: 0723266200
  • Nerahouse

    List Content goes here

La Nerahouse ajungi ca turist si pleci dar ramai prieten. Nu exista alta optiune pentru ca odata ce ai fost cazat aici o sa vrei sa revii fara sa intelegi exact ce anume te cheama, locul, omul, natura sau pur si simplu energia intregului.

Proprietarul este un personaj dintr-o carte ce nu poate fi scrisa si dintr-un film de Oscar. Zona este precum Thailanda adica cu de toate, doar ca acolo nu exista gaurile unui teren de golf direct pe sosea (cum ii place lui Adrian sa glumeasca). Asteptati-va la calm, liniste, frumusete, natura in stadiul ei oranduit de Dumnezeu, traditii, o alta lume parca. Controversele par totusi elemente ce se imbina intr-o armonie perfecta pentru ca, inexplicabil dar, odata ajuns aici, sunt mici sanse sa nu revii.

Nera House Ciclova Romana Ilidia va asteapta cu camere amenajate cu bun gust si confortabile.

Puteti beneficia de parcare gratuita. Unitatea este prevazuta cu internet wireless.

Baia privata are dus si articole de toaleta gratuite.

Aceasta pensiune agroturistica pune la dispozitie o terasa la soare si gratar.

Stiati ca Ilidia este pomenită în documente încă din anul 1223? Descoperirile arheologice confirmă vechimea mare a aşezării şi faptul că aici a funcţionat în secolele trecute un centru politico-administrativ semnificativ.

Ilidia reprezintă principalul punct de plecare în drumeţie spre micuţele chei ale Vicinicului (Cheile Văii Mari), care adăpostesc câteva cascade splendide şi stânca cu picturi rupestre, o urmă a vieţii monahale desfăşurate aici în secolele XIII-XIV.

Si tot de aici porniti spre renumitul lac Ochiul Beiului si Cascada Beusnita din Parcul National Cheile Nerei – Beusnita!

Recomandam Nera House pentru toti aceia care cauta aceste locuri in cunostinta de cauza si nu doar ca au auzit ei ca e frumos. Este mai mult decat o unitate de cazare pentru ca e clădită cu suflet, este o stare de spirit, este un univers cu de toate unde, pe lângă liniste, natura si istorie, timpul iti aranjeaza „apele” pentru cunoastere de sine si intamplari inedite. Oamenii frumosi pe afara si pe dinautru care te intampina sunt gata sa iti ofere tot confortul, toate informatiile despre zona si toata prietenia ce se poate lega pe viata.