PENSIUNEA CLASIC, BUSTENI

  • Destinatie: Busteni
  • Informatii la: 0723266200, 0773396314

Pensiunea Clasic din statiunea Busteni este o locatie ce se distinge prin rafinament si eleganta, oferind un standard ridicat in ceea ce priveste serviciile oferite si confortul dvs.

​Aceasta unitate turistica clasificata la trei stele este situata in vecinatatea Castelului Cantacuzino la numai 200 m – principalul punct turistic din orasul Busteni, intr-o zona linistita cu un cadru natural plin de vegetatie si o vedere panoramica a lantului muntos Bucegi, de unde se poate admira in toata splendoarea Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman.
Prin confortul oferit, Pensiunea Clasic reprezinta locul ideal pentru petrecerea concediului, in special pentru diverse evenimente in cadru privat: petreceri, cocktail-uri, prezentari, team building-uri.

Iubitorii sporturilor de iarna pot lua in calcul faptul ca pensiunea se afla la doar 1,5 km de Partia Kalinderu.

Pensiunea Clasic dispune de urmatoarele servicii si structura:
14 camere cu bai proprii si Tv LCD , cu vedere panoramica la munte si dispun de balcoane (exceptand cam. 1 si 10)
– Bucataria este utilata cu: vesela, cuptor cu microunde, filtru cafea, aparat pregatit ceaiul, (nu exista aragaz in dotare);
– Living cu plasma si fotolii;
– Terasa si gratar in curte;
– Foisor;
– Curte spatioasa si spatiu de joacã pentru copii in curtea imobilului;

Locuri de parcare.

Va oferim posibilitatea de a va bucura de un sejur in care nu veti simti lipsa confortului dumneavoastra.

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro; mihaelasimona@madagascartravel.ro