Pensiunea Danieli – Eftimie Murgu

Pretul difera in funtie de perioada si disponibilitate
  • Destinatie: Romania - Eftimie Murgu
  • Informatii la: 0723266200

Amplasata la intrarea pe Cheile Rudariei, intr-un cadru natural minunat, pensiunea va asteapta cu multiple facilitati de cazare, dar mai ales de petrecere a timpului liber. Camerele  sunt spatioase, dotate cu aer conditionat, televizor cu Netflix in camerele 2, 3 si suita, conexiune free la internet pe toata suprafata imobilului. Va puteti pregati masa in regim de self catering, avand la dispozitie bucataria cu gratar, cuptor, plita si tot ce este necesar pentru aceasta. Pentru relaxare cazarea va pune la dispozitie o gradina generoasa cu gratar si loc de servit masa, gratuit o piscina acoperita si incalzita, de dimensiuni generoase ( 8×4 metri), un jacuzzi (contracost), masa de tenis, dartz, jocuri de societate, Nintendo Wii, o trambulina pentru copii si un loc de joaca, mini-teren de volei , biciclete pentru drumetii si un scuter.  Dispune de parcare privata, supravegheata video. Pe intreaga suprafata a pensiunii exista sistem de supraveghere, pentru a va simti in siguranta.

Pensiunea Danieli de 5 margarete va astepta cu drag sa treceti pragul casei si va pune la dispozitie experienta profesionala  in relationare interumana , entuziasmul personal si ospitalitatea specific banateana. Totul este sa ajungeti odata in aceste locuri, sa va intalniri cu astfel de oameni minunati si cu siguranta veti reveni!

De la proprietate puteti porni in drumetie pe Vale Morilor de apa aflate in Patrimoniul UNESCO aflata la 100 m de pensiune , spre Manastirea Valea Almajului, Cascada Bigar , Cheile Nerei cu Lacul Dracului , Cascada Beusnita si Ochiul Bei sau spre Mocanita ce parcurge un traseu de vis intre Anina si Oravita.

Cazare recomandata de Madagascar Travel.