Pensiunea Floarea Soarelui – Brasov

  • Destinatie: Brasov
  • Informatii la: 0723266200

Pensiunea Floarea Soarelui – Brasov este situata la numai 5 minute de Centrul Civic si la 2 km de DN1.

Pensiunea ofera atat turistilor cat si celor veniti in interes de afaceri servicii de cazare excelente si mancare variata si de calitate, intr-o ambianta calda si primitoare.

Descriere Pensiunea Floarea Soarelui – Brasov:

Camere pensiune:

  • 8 Camere single (1 pat twin);
  • 6 Camere duble (1 pat matrimonial);
  • 2 Garsoniere (o camera cu 1 pat twin si alta cu 1 pat matrimonial);
  • 1 Apartament.

Facilitati camere: dispun fiecare de baie proprie, cu cabina de dus sau jacuzzi, televiziune prin cablu (HBO inclus), aer conditionat si acces la internet wireless.

Facilitati pensiune: receptie non-stop, seif la receptie, plata cu cardul, terasa, restaurant cu servire a la carte, parcare gratis, posibilitate de servire masa la cerere, cafenea, bar, sala de organizare evenimente, room-service, servicii de transfer de la/la aeroport contra cost.

Mic dejun inclus in pretul cazarii.

Despre Brașov:

Brasov este unul dintre cele mai mari orase din Romania. De secole, a fost si este poarta Transilvaniei spre sud si spre est. Situat in centrul tarii, este considerat un important centru economic, turistic, cultural si sportiv. Delimitat de varfurile Carpatilor de Sud si impodobit cu arhitectura gotica, baroca si renascentista, precum si cu o bogatie de monumente istorice, Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.

Printre numeroasele atractii turistice se afla: Piata Sfatului, un loc minunat unde sa te odihnesti si sa admiri peisajul; Vechea Primarie (construita in anul 1420), care adaposteste Muzeul de Istorie al Brasovului; Biserica Neagra, cea mai mare biserica gotica intre Viena si Istanbul; Strada Sforii, cea mai ingusta strada din Europa (are intre 70 și 130 cm); Poarta Ecaterinei (1559); Poarta Schei (1827); Casa Negustorilor; Cetatea Brasov, construita din lemn in 1524, a carei structura a fost refacută din piatra in secolul al XVI-lea; Biserica Sf. Nicolae din cartierul Schei (1392), care imbina armonios stiluri bizantine, gotice și baroce; Muzeul primei scoli romanesti, din Schei, avand expusa prima carte tiparita in limba romana; Muntele Tampa; Pietrele lui Solomon, o arie naturală alcatuita din formatiuni geologice.

Oaspetii apreciaza  la Pensiunea Floarea Soarelui – Brasov conditiile de cazare, locatia centrala si gazdele primitoare.

Pensiunea Floarea Soarelui – Brasov va este recomandata cu drag de catre AGENTIA MADAGASCAR TRAVEL!

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi in functie de perioada si de configuratia camerei!