POPASUL IZEI – MARAMURES

Pentru tarife va rugam sa ne contactati, pretul poate diferi functie de perioada si configuratia camerei

  • Destinatie: Popasul Izei - Maramures
  • Informatii la: 0723266200
Fie ca sunteti in trecere sau doriti sa petreceti mai mult timp in aceasta zona deosebita, aici gasiti ragaz si loc de odihna.

„Popasul Izei” va ofera servicii de buna calitate. Aici va puteti bucura de bucataria traditionala maramuresana intr-un spatiu ambiental placut.

Sarbatorile sunt momente in care satul maramuresan „explodeaza” de muzica si voie buna, si ele nu sunt putine de-a lungul anului: Sarbatorile de Iarna, Pastele, Adormire Maicii Domnului (cunoscuta in aceasta zona sub denumirea de „Sfanta Maria”), la care se adauga si alte evenimente.

Restaurantul „Popasul Izei”, ofera servicii de cazare, masa sau alte distractii. Situat pe valea Izei, in Maramures, acesta este locul ideal in care sa te odihnesti sau sa petreci.

Dispunem de 8 camere cu bai proprii si inca 5 camere din care: o camera cu 6 paturi, o camera cu 2 paturi si 3 camere cu un pat, cu acces la 3 bai comune.

Restaurantul „Popasul Izei” se afla in imediata apropiere de importante destinatii turistice: Partia de schi de la Borsa, Manastirea Barsana, Cimitirul vesel de la Sapanta si multe altele.

Tot aici in aceasta zona puteti participa la numeroase obiceiuri si traditii:

Obiceiuri de iarna cum ar fi:

  • Umblatul cu colinda (cu plugusorul, cu steaua, cu capra sau colindatul in grup) taiatul porcului
  • excursii cu sania cu zurgalai…
    Maramuresul este cunoscut ca vatra de cultura si civilizatie care si-a daltuit in lemn istoria, este locul unde traditiile, portul si arta populara se pastreaza ca nicaieri altundeva in Romania.