PROGRAM INCENTIVE BUDAPESTA

  • Informatii la: 0723266200

Tariful este de 250 euro/pers

Pentru plata pachetului se va percepe un avans de 50% din tarifele de mai sus iar diferenta pana cel tarziu 19 aprilie (TBD)

PROGRAM BUDAPESTA

Perioada de desfasurare: 09-11.05.2019

Ruta: Timisoara – Budapesta si retur

Propunere desfasurare program:

Joi 09.05.2019 plecare din Timisoara in jurul orei 07:00 – 08:00 TBD (cu tot cu vama si drum de 4-4,5h in jurul orei 12:30 se ajunge in Budapesta)

Urmeaza turul orasului cu ghid specializat in lb romana, apoi

Cazare cu mic dejun la Walzer Hotel 3* un hotel superb si renovat recent, gen mic Castel, in partea din Buda, zona rezidentiala din capitala, in spatele hotelului Novotel City, la cca 1,5 km de Podul Elisabeta (zona pedestriana din strada Váci Utca) si la 1 km de Dealul Gellért – Statuia Libertatii.

Seara Croaziera pe Dunare cu cina festiva, cu ghid specializat

Cel mai indragit program in Budapesta pe langa turul de oras este croaziera pe Dunare combinat cu o cina festiva foarte bogata. Dunarea ofera o sansa unica pentru Budapesta fata de alte capitale europene, o panorama exceptionala si captivanta.

Acest program este realizat cu vase de croaziera de 60 –120 locuri. Pus la dispozitia grupurilor in exclusivitate fiind ideal pentru efective de 30-80 persoane. Croaziera se face seara in nocturna si are o durata de 1,5 ore timp in care se realizeaza un tur panoramic (20 km) prin centrul orasului si in zona celor 7 poduri peste dunarene.

Monumente medievale, iluminate fascinant cu reflecoare si jocuri de lumini, care apartin de Patrimoniul Mondial Cultural ocrotit de UNESCO.

In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca: Podurile medievale, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin)Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Corsoul Dunarii, Insula Margareta si Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii.

Croaziera se deruleaza dupa un scenariu bine stabilit coordonat de un ghid local in limba romana, intr-o atmosfera ambianta a lumanarilor, apoi urmeaza cina festiva organizata in stil bufet suedez. La intrare „Welcome Drink” un pahar de sampanie iar cina cuprinzand a gama larga de specialitati din arta culinară maghiară. 2 preparate calde: sarmalute, gulas de vitel, platoul rece cu peste 20 de preparate reci din carne, platou cu sortimente de cascaval, diferite salate, dressinguri, torturi si fructe. Meniul cuprinde si o sticla de vin Tokaj pentru 4 persoane, apa minerala si racoritoare. In timpul croazierei ghidul local va prezenta turul panoramic.

Dupa croaziera retur la hotel.

Vineri 10.05.2019   

Excursie in defileul Dunarii cu ghid specializat  (atasez program pentru descriere – scuze pentru greseli insa este trimis de partenerul din Ungaria)

Pranz in cadrul excursiei la restaurantul Siraly  (https://www.siralyvisegrad.hu/kepek/siraly-etterem/)

Seara de folclor la Crama Borkatakomba cu ghid specializat

Seara de Folclor se va organiza in vestitul labirint de vinuri Borkatakomba aflat in sectorul XXII din Budapesta Budafok/Promontor. Vestita crama Borkatakomba este o parte al unei pivnite lungi care se intinde in inima dealului din aceasta regiune, o mica parte ce alcatuieste cel mai mare labirint de pivnite din Ungaria masoara peste 88 km lungime. Restaurantul poarta infatisarea unei crame adevarate de vinuri, este un restaurant vechi de un secol. Inainte de intrarea in restaurant vom avea parte de o primire foarte prietenoasa de lautari, pogaci cu jumari si palinca de casa.

Meniul contine:

Felul I. Supa „Haiducilor” sau supa gulas (supe traditionale unguresti).

Felul II. Platou „Eszéky”, pe un platou se serveste 3 feluri de preparate din carne (piept de pui la gratar, cotlet de porc la gratar + pulpe de pui), garnitura cartofi piure preparat in stil taranesc, varza calita, cus-cus.

Felul III. Galuste „Somlói” sau clatite „Gundel”, de asemena dulcuri traditionale.

Adecvat meniului vin alb si rosu cu consum nelimitat, sifon pe mese si cafea la sfarsit.

Sambata 11.05.2019   

Dupa micul dejun, check-out hotel si program de shopping aprox 2 ore TBD apoi retur catre Timisoara cu oprire pentru pranz cu program de echitatie la Hanul Biczó

Situat la 30 de kilometri de Kecskemét, hanul vă așteaptă cu vestitul program de echitație de Pusztă, în rolul principal fiind caii din nobila rasă Lipița.

La sosire veți fi întâmpinați cu o pălincă extraordinară de caisă, un langoș, proaspăt scos de pe vatră și o muzică lăutăreasca, dulce urechii.

Dupa ce v-ați delectat cu bunătățurile, gazdele vă vor invita pe câmp unde veți avea plăcerea de a asista la o demonstrație de cca. 1 oră, cu cai și cicoși îmbrăcați tradițional. Aici veți putea vedea exerciții de dresaj, perspicacitate, trasul de car in cuartet și multe alte lucruri interesante.

Retur in Timisoara in jurul orei 19:00 – 20:00 TBD