REVELION 2023 – MARAMURES – HOTEL MAGUS 4*

  • Destinatie: Romania, Maramures
  • Informatii la: 0723266200

REVELION IN MARAMU’ 2023

Ca in fiecare an, pachetul turistic de revelion este cel mai asteptat, Maramuresul avand un loc special in inima tuturor datorita ospitalitatii calde, a mancarurilor traditionale delicioase respectiva locatiilor specifice care pur si simplu trebuie vizitate.

Va invitam sa descoperiti Maramuresul alaturi de gazdele minunate de la HOTELUL MAGUS 4* BAIA MARE!
3 nopti de cazare cu regim All Inclusive (mic dejun, pranz, cina , bauturi traditionale alcoolice si nealcoolice in timpul meselor, excursii cu transport inclus (fara bilete de intrare la obiective), programe artistice incluse.

ZIUA I: 30 DECEMBRIE 2022

Ajunsi la hotel gazdele va vor intampina cu un bufet traditional de bunataturi locale, asa, ca la carte! Daca vremea va permite, in gradina veti savura un vin fiert si o horinca dupa care veti dansa o hora alaturi de invitatii speciali.

ZIUA II: 31 DECEMBRIE 2022

Ziua va incepe cu circuitul de cultura si arta Maramureseana unde veti vizita locatii renumite precum MANASTIREA BARSANA, CIMITIRUL VESEL de la Sapanta, MEMORIALUL VICTIMELOR COMUNISMULUI din Sighetul Maramatiei si multe alte atractii turistice. Odata ajunsi la hotel, va puteti odihni putin, dupa care veti imbraca cele mai frumoase haine pentru a petrece noaptea de revelion alaturi de Abdrei Bencze, DJ Rhay si Diana Borodi.

ZIUA III: 1 IANUARIE 2023

Nu trebuie sa va faceti griji daca va veti trezi mai tarziu, deoarece veti incepe prima zi a noului an, savurand micul dejun servit pana mai tarziu. Va asteapta o zi cu alte surprize, va fi ziua mesterilor populari! Renumitul olar DANIEL LES va face o demonstratie spectaculoasa de olarit, povestind si despre istoria acestei arte in Maramures. Veti descoperi secretele constructiilor de lemn in sticle de palinca alaturi de mesterul artizan MIKA TIBERIU, dupa care veti lua o cina speciala cu momente de muzica populara locala traditionala.

ZIUA IV: 2 IANUARIE 2023

Mini -vacanta dumneavoastra de iarna se va termina cu bucuria de a fi petrecut zile extraordinare alaturi de oameni minunati si de ce nu, cu dorinta de a reveni pe plaiurile maramuresene!

Pret pachet: de la 1750 Lei / persoana ( mai multe tipuri de camera disponibile) Acceptam tichete de vacanta si tichete cadou

Pret copii:
0-3 Ani: Gratuit
4-12 Ani: 800 Lei
13-17 Ani: 1000 Lei
Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313 sau pe mail: office@madagascartravel.ro