Sharm el Sheikh – Egypt

Oferta de la 451 euro/pers sejur 7 nopti - All Inclusive
 • Destinatie: Sharm el Sheikh - Egypt
 • Informatii la: 0723266200
 • Hotel Hilton Sharm Sharks Bay Resort 5*, Shark’s Bay

  List Content goes here

 • Hotel Sunrise Diamond Beach Resort 5*, Om El Seed

  List Content goes here

 • Hotel Stella Di Mare Resort 5*, Naama Bay

  List Content goes here

 • Hotel Sunrise Arabian Beach Resort 5*, Pasha Bay

  List Content goes here

 • Hotel Sunrise Montemare Resort 5*, Om El Seed

  List Content goes here

 • Hotel Steigenberger Alcazar 5*, Nabq Bay

  List Content goes here

 • Hotel Rixos Sharm El Sheikh Resort 5*, Nabq Bay

  List Content goes here

 • Hotel Rixos Seagate Sharm 5*, Nabq Bay

  List Content goes here

Este cea mai apropiată destinație exotică, in care veți găsi hoteluri de toate categoriile, de la cele mai accesibile (hoteluri de 3* și 4*) până la hoteluri de lux de 5*. Caracteristicile cele mai importante ale litoralului din Sharm El Sheikh sunt: căldura soarelui, marea cu apă cristalină, nisipul fin, peștișori colorați și recifuri de corali.

Descrierea Destinatiei

Sharm el Sheikh este un oraș situat în partea de sud a peninsulei Sinai, în regiunea Janub Sina’ – Egipt, pe fâșia de coasta între Marea Roșie și muntele Sinai .
Sharm el Sheikh este centrul administrativ al regiunii Janub Sina’ ce include și orașe mai mici că Dahab și Nuweiba, precum și zona interioară montană, mănăstirea Sfantei Ecaterina și muntele Sinai. Sharm el Sheikh este cunoscut ca Orașul Păcii cu referire la multiplele conferințe internaționale de pace ce au loc în acest oraș.

Caracteristici stațiuni

Naama Bay Dintr-un capăt în celălalt al acestui golf nisipos, linia mării este însoțită pe latura exterioară de o promenadă pavată, străjuită de palmieri, care este, bineînțeles, țintă principala a turiștilor la lăsatul serii, când terasele sunt pline, iar micile buticuri de pe marginea promenadei vuiesc de clienți veniți în vacanțe și excursii.

Nabq Bay situată la nord de Naama Bay, stațiunea este o zona în dezvoltare, dar care are hoteluri foarte bune.

Sharks Bay cunoscut pentru diving deoarece recifurile de corali încep chiar de la linia țărmului și se întind pe suprafețe de zeci de metri.

Ras Um El Sid se află la sud de Naama Bay se află, este un golf cu apă limpede, nu foarte adânc, unde, pe perioada refluxului, se poate face snorkeling de calitate.

Old market &Sharm el Maya se află lângă portul civil și reprezintă zona veche a orașului. Pentru cei pasionați de localuri autentice, ierburi aromate și condiment și pentru iubitorii de cumpărături, Old Market este cu siguranță o atracție. De aici veți putea achiziționa bijuterii, accesorii și îmbrăcăminte din piele, bumbac, suveniruri, produse de olărit, decorațiuni.

Gastronomie

Pentru băut se recomandă numai apă îmbuteliată! Majoritatea restaurantelor au specific internațional, însă dacă doriți să gustați din bucătăria orientală, restaurantele tradiționale oferă o gamă variată de preparate autohtone: tahina (un sos alb și picant), falafel (chifteluțe din soia cu susan), ful (fasole tradițională), torshy (murături picante), friptură din carne de pui, vită sau miel, dar și diverse preparate din fructe de mare (calamari, creveți). Un adevărat deliciu ilconstituie dulciurile tradiționale (baclava, kunafa, bazbusa, ummuali). Băuturile tradiționale sunt: ceaiul negru (shay), karkade – ceaiul de hibiscus și cafeaua orientală specific aromată (kahuaturky).

Sport și activități pentru timpul liber

Scufundări, înot subacvatic, wind surfing, para-sailing, canoeing și boating