Skay Loft – Brasov

  • Destinatie: Brasov
  • Informatii la: 0723266200

Skay Loft se afla intr-o zona naturala pitoreasca din Brasov, oferind cazare ecologica in studiouri construite intr-un stil unic, din lemn de stejar, caramizi si… carţi.

Este singura cabana de lux din Transilvania, poate chiar din Europa, amplasata in centrul unui oras.

Un loc cu suflet, plin de istorie, proprietatea este reconstruita pe amplasamentul locuinţei unui italian, soldat al Armatei Romane din timpul Primul Razboi Mondial. Terenul i-a fost donat acestuia de catre stat, drept recompensa pentru actele sale de vitejie.

In pensiune camerele includ baie privata, cu articole de toaleta gratuite si ofera vedere spre splendidele frumuseţi naturale ale selectului cartier Schei, dar si ale orasului vechi. Baile au pardoseala din gresie, incalzita, cabina de dus de dimensiuni mari, cu circuit dublu de apa calda, articole de toaleta, de foarte buna calitate, prosoape medii, din bumbac egiptean, uscator de par si papuci de casa din frotir. 

Accesul spre salonul de mic dejun, patio, terasa superioara,  sauna si gradina este exterior si se face pe scari. Din parcare pana la camera sunt 21 de trepte.

Camera de lux (tripla) – in plus fata de dotarile standard, camera tripla, care are 29 de metri patrati, este dotata cu semineu, purificator de aer si un pat suplimentar, ce permite cazarea a trei persoane, doi adulti si un copil.

Camera de familie cu cea mai mare suprafata, de 33 de metri patrati, are purificator de aer si o canapea extensibila, asigurând o capacitate totala de 4 persoane, doi adulti si doi copii. La cerere, se pune la dispozitie si un patut Chico, pentru copil sub 2 ani.

Camera dubla superioara de 26 de metri patrati are in plus un colt de lectura special amenajat, cu fotoliu si lampadar.

Camera dubla standard are 23 de metri patrati, iar expressorul este inlocuit de filtrul de cafea.

Pensiunea ofera oaspetilor WiFi, acces separat, terasa sau balcon, dar se poate opta si pentru camere comunicante. In plus, turistii au la dispozitie o gradina foarte frumoasa si o terasa aflata pe acoperis! Vara este disponibil si un ciubar.

De asemenea, proprietatea are parcare privata si fiecare camera are alocat locul propriu. 

Situata intr-o zona exclusivista a Brasovului, pe o strada in panta, la 10 minute de mers pe jos de Biserica Neagra, cu privelisti incredibile in orice anotimp Skay Loft este cu adevarat unica si v-o recomandam!