VESEUD 11 – VESEUD

Tarifele difera in functie de perioada si configuratia camerei
  • Destinatie: VESEUD
  • Informatii la: 0723266200

Din momentul in care veti ajunge in Veseud, veti realiza cat de minunat este acest loc, cum de nu l-ati descoperit pana acum iar la plecare sigur va deveni locul in care veti dori sa reveniti pentru a petrece o vacanta de vis si plina de relaxare. Cazarea este creata in stil traditional, rustic dar in acelasi timp si elegant. Toate aceste minunatii au fost renovate pentru a va oferi o sedere minunata, pastrandusi originea si traditia locului. Casa este amplasata vis-a-vis de Biserica Evanghelica si de parcul din localitate.

De cum ajungeti in acest loc sunteti cuprinsi de o liniste interioara, care va face sa uitati de toate grijile pe care le aveti. Peisajul minunat care inconjoara satul este de nedescris, iar casele sasesti renovate la ora actuala de sasii care s-au reintors, au facut ca acest loc sa semene cu cel de odinioara. Curtea spatioasa, plina de verdeata si multe flori ofera o priveliste unica si abia va asteapta sa va petreceti zile perfecte la umbra vitei-de-vie si a pomilor fructiferi si seri de neuitat in jurul unui foc de tabara sau pe terasa la lumina lumanarilor.

Renovata in stil traditional si pastrand aspectul vechi, locatia ii primeste pe toti cei ce doresc sa isi aduca aminte de timpurile de odinioara, casele bunicilor de la tara sau macar sa isi faca idee cum aratau odinioara aceste locuri. Cele 3 camere duble si cele 3 apartamente va ofera destindere totala. Un alt element inedit este locul perfect pentru relaxare si servirea mesei in sura renovata in stil traditional, care ofera un aer retro.

Preturile pornesc de la 280 lei pe noapte pentru 2 persoane si se poate adauga contra cost micul dejun, pranzul sau cina pe care nu le puteti rata la aceasta locatie! Recomandam!!!