Viena Shoping-Art-Fun

Tariful este de 275 € / persoana
  • Destinatie: Viena, Austria
  • Informatii la: 0723266200

VINERI  04.10.2019 Plecare din Timisoara in jurul orei 05:00. Sosire la Pandorf in jurul orei 11:30-12:00. Timp liber pentru cumparaturi si pranz (la liber) aprox 2 h. Tur panoramic de oras din autorcar. Viena noua, Donau City cu sediul ONU, sediul Agentiei pentru Energie Atomica, Turnul Dunarii, strandurile vieneze si insula, Dunarea navigabila. Revenim in vechiul oras pe Ring – bulevardul construit de Franz Iosif pe locul zidurilor de aparare medievale. Trecem pe langa Ministerul de Razboi, Opera, Palatul Hofburg, Monumentul Eroilor, Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Biserica Votiva, Politehnica, Bursa, Burgtheater si altele.

Dupa amiaza timp liber pentru distractie in Parcul Prater (un modern parc de distractii, cu peste 250 de atractii care garanteaza experiente cu adrenalina; tot aici puteti vizita Muzeul Figurilor de Ceara sau  Marea Roata Vieneza – DAS WIENER RIESENRAD – unul dintre simbolurile citadelei. De la inaltimea de aproximativ 65 de metri, panorama metropolei Dunarene va incanta si va creaza o experienta unica).

Seara cazare si cina la hotel.

SAMBATA 05.10.2019 Mic dejun. Vizita la Palatul Schonbrunn apoi in gradinile palatului. Plimbare pe jos in centrul Vienei pana la Catedrala Sf. Stefan.Vedem apoi aripile si curtile Palatului Hofburg:  Scoala Spaniola de Calarie, Tezaurul, Biblioteca Nationala, Curtea Eroilor, Presedintia si multe altele.  Timp liber in centrul orasului pentru vizite  la Muzeul de Arta si Muzeul de Istorie Naturala, Palatul Imperial Hofburg, Galeriile de pictura si grafica de la Muzeul Albertina.

Retur seara si cina la hotel.

DUMINICA 06.10.2019  Mic dejun. Vizita la Muzeul Muzicii. Dupa un popas la casa Hundertwasser  plecare spre tara cu o oprire pentru masa de pranz (aprox ora 14:30-15:00 ora locala) in Ungaria la restaurant Anna Hegyi pe centura Budapestei M0.

Sosire seara in tara la aproximativ 21:00 -21:30.

Pretul include: transport cu autocar Timisoara-Viena si retur, doua nopti de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel Wienerwaldhof Rieger 4*, asistenta turistica/ ghid pe tot parcursul itinerariului,  intrarea la Muzeul Muzicii, intrarea la Palatul Schonbrunn grand tour.

Pretul nu include: asigurare (poate fi oferita optional), supliment camera single, intrari la alte obiective decat cele mentionate in program, alte cheltuieli.