Villa Ermitage, Busteni

  • Destinatie: Villa Ermitage, Strada Palanca, nr. 9E, Busteni, Romania
  • Informatii la: 0723266200

Situata in Busteni, la 7,8 km de casa memoriala George Enescu, Villa Ermitage ofera o gradina, parcare privata gratuita, un lounge comun si o terasa. Pensiunea este la aproximativ 33 km de Parc Aventura Brasov si la 33 km de Dino Parc si 8,5 km de Castelul Stirbey.

Un loc binecuvantat te rasplateste cu un popas de relaxare ca in Alpii Francezi, gandit cu o structura tipic frantuzeasca si eco friendly.
Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la o vacanta in Busteni.

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune.

Vila dispune de 12 spatii de cazare dispuse astfel: 1 x camere DB pat Matrimonial – Queen Room, 1 x camera Tripla, 10 x camere DB paturi Twin, toate camerele au vedere catre munte direct din balconul propriu.

Villa Ermitage a fost complet renovata in Noiembrie 2022 si propune pe langa celelalte facilitati si un centru SPA (ciubar cu apa sarata de Praid, sauna uscata cu infrarosii de ultima generatie) iar pentru un confort sporit fotoliul masant multiprogram este „the best”.

Toate camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat, baie privata, lenjerie de pat, prosoape si balcon cu vedere la munte, dar si WIFI.

Villa Ermitage ofera un mic dejun continental.

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro, sau mihaelasimona@madagascartravel.ro