Viscri 9, Romania

  • Destinatie: Viscri 9, Viscri, Romania
  • Informatii la: 0723266200

Stati 3 zile si veti întelege de ce Viscri, stati mai mult si nu veti mai dori sa plecati.

Viscri 9 se află la 700 de metri de Biserica Fortificata din Viscri si ofera cazare cu patio si acces gratuit la internet WiFi.
Unele unitati de cazare sunt prevazute cu zona de relaxare si/sau terasa.

Proprietatea are gradina cu facilitati de gratar, iar oaspetii pot face drumetii si ciclism in apropiere.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Transilvania Targu Mures, situat la 69 km de aceasta casa la tara.

Aveti optiunea de a face o excursie de o zi la Cheile Varghisului, un defileu impresionant, cu o mulțime de pesteri. In cursul saptamanii puteti vizita vulcanul Racos, care se afla in apropiere.

Faceti o plimbare dimineata, descult in iarba. Puteti invata sa calariti sau sa porniti intr-o aventura daca deja aveti experienta cu splendidele cabaline.
Il puteti privi pe fierarul local in actiune si puteti lua acasa un mic suvenir. Cumparati papuci din lana de la femeile locale. Sunt cu adevarat comozi si de lunga durata.

Observati ca cele mai bune locuri de cazare din Transilvania au ca marca adresa lor postala. Puteti desena sau schita „en-plein-air”. Va puteti indragosti din nou.

Veti intelege in liniste ca tacerea este mai mult decat absenta zgomotului. Este o estetica de venerat.

Asteptam solicitarile voastre pentru detalii suplimentare si rezervari la telefon 0723266200, 0773396313, 0773396314 sau pe mail: office@madagascartravel.ro, sau mihaelasimona@madagascartravel.ro